De hoeve entertainment show - Avondje met optimaal vermaak!

Dit arrangement is inclusief

  • onbeperkt eten en drinken(ook buitenlands gedistileerd)
  • entertainment gedurende de hele avond
  • all-inclusive
  • muziek
Prijs: € 72,50 p.p. uitgaande van 75 personen Tijdsduur: 4,5 uur
De locatie Entertainment Shows kunnen ook in de volgende thema’s gekozen worden:
The 70's, the 60's the 50's, Fout muziekfeest, Love Boat en Hollands Hit Festival.

De prijs van dit All-Inclusive Feest is geldig tot en met 31 december 2017.
De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Een geslaagd feestje in Gelderland- all inclusive

Voor een geslaagde feestavond bent u aan het goede adres bij de locatie in Doesburg, Gelderland. Beleef samen met uw collega's een fantastische feestavond die bol staat van de entertainers en verschillende soorten muziek. Er zal gegarandeerd nog lang worden nagepraat over dit bedrijfsfeest.

Programma - Top feestavond met uw collega's, vrienden of familie

De locatie Entertainment Show is een zeer afwisselende show vol met gezelligheid. Iedereen inhaken, meezingen en dansen op gouwe ouwe en hedendaagse muziek. De entertainers komen bij u aan de tafel, bij u op schoot of zijn gewoon om alleen naar te kijken. Een verrassende avond met Nonnen, Nichten en Nonsens. Natuurlijk zitten hier onze welbekende buffetten en alle drankjes alles all-inclusive. Tevens kunnen we in samenspraak met u verschillende Thema's maken zoals Dance Classics, de Fuote Avont, Hollandse feestavond etc.

Top locatie - Altijd feest!

Voor elk feest - groot of klein - moet u bij De locatie zijn. Themafeesten of groepsuitjes, familie-uitjes, bedrijfsuitjes met leuke activiteiten; over iedere happening zal nog lang worden nagepraat.
Restaurant & locatie is een gerestaureerde boerenhofstede in Doesburg, gelegen in een schitterend rivierenlandschap. De boerderij heeft een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Hier ervaart u de gezelligheid in een knusse, gezellige en warme sfeer.

Ook beschikt de locatie over een recreatieterrein met diverse mogelijkheden voor activiteiten zoals bijvoorbeeld buggy rijden of quadrijden. Verder organiseren we diverse wateractiviteiten, zoals kanovaren en waterfietsen. Douches zijn aanwezig.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Fietsenstalling
 • Speelparadijs

IJsselboerderij.nl

Toplocatie aan de IJssel

Zin een gezellig familiefeest, stoer vriendenuitje, vriendinnenweekend of vrijgezellendag? Op IJsselboerderij.nl vindt u alles onder 1 dak. Feesten, indoor programma's, outdoor activiteiten, een speelparadijs voor de kleintjes en zelfs chalets aan het water om te overnachten. Voor ieder wat wils, van jong tot oud en voor gezelschappen van 6 tot 1400 gasten. Hier is het altijd feest!

Alles vindt u hier onder 1 dak!

Deze toplocatie aan de IJssel heeft alles onder 1 dak. Wij bieden u vertier van groot tot klein zowel voor de allerkleinsten is er een overdekt speelparadijs van maar liefst 1.000 m2, een waar spektakel waar u geen kind aan ze heeft.

Naast het speelparadijs beschikt IJsselboerderij.nl over 3 verschillende zalen voor feesten, diners en indoor programma's als workshops en spelprogramma's. Ook outdoor is er rondom de locatie van alles te doen en te beleven. Van Levend-tafelvoetbal, Buks-Boog schieten, 4x4 rijden, Solextochten en Quadrijden tot paintballen, gps-tochten en prachtige fietstochten langs de Ijssel. We bieden diverse arrangementen maar kunnen uiteraard een programma voor u samenstellen.

Er is voor ieder wat wils!

Overnachten in een chalet aan het water

Deze unieke boerderij is schitterend gelegen, midden in de natuur aan het water, tussen de Veluwe en de Achterhoek en op nog geen kwartiertje rijden van Arnhem. Achter de boerderij ligt een recreatiepark met chalets waar u tot maximaal 6 personen in kunt overnachten. U kunt uw dagje uit dus gerust verlengen met een overnachting. Zo kan iedereen volop van het programma genieten en hoeft niemand naar huis te rijden.

Prachtige omgeving aan de IJssel

Deze schitterende locatie is omgeven door groene landerijen en op steenworp afstand van de ijssel maar ook de authentieke Hanzestad Doesburg ligt binnen bereik.