Avondje uit in Amsterdam - speel het Moordspel Diner

Bij dit Moorddiner is inbegrepen:

 • Uitgebreid 3-gangen diner
 • Begeleiding door professionele acteur(s)
 • Kleding
 • Script
 • Prijs voor de beste speurneus!
 • Prijzen:
 • 6 - 12 personen € 69,50 p.p.: NU € 57,50 p.p. excl. 6% BTW
 • 13 - > personen € 64,50 p.p.: NU € 52,50 p.p. excl. 6% BTW

 • Tijdsduur: 4 uur.
  Minimum aantal personen: 6.

  De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2017.

  Een avondje uit met collega's

  Een heerlijk diner met een prettig gezelschap in een gezellige sfeer. Zomaar een avond, zomaar een restaurant, zomaar een gezelschap en dan....

  Moord!

  Het dode lichaam van een man! Een moord zo lijkt het! SCHRIK! Recherche over de vloer! Weg gezelligheid! Uw gezelschap is de enige getuige enâ€Â¦ de enige verdachte!! Wie is de moordenaar?

  Wie is de dader, wie is verdachte?

  Vanaf nu kunt u niemand meer vertrouwen, iedereen is verdacht. Dus ù ook! Uw buurman is misschien wel een moordenaar...! Maar hij verdenkt ù misschien wel van deze moord..! De Verdachten
  En het ergste is... iedereen heeft een motief! Ja, u ook! Want had u niet ooit eens....Leugens, verraad en oude onuitgesproken vetes komen boven tafel
  Wie kun je nog vertrouwen? En...bent u zèlf werkelijk wie u zegt dat u bent?
  De Dader
  Wordt de moordenaar ontmaskerd en daarmee deze gruwelijke misdaad opgelost?
  Of moet u uiteindelijk toch maar uit u zelf bekennen...

  Het moordspel

   Met het spannende themafeest "Moordspel Diner" neemt u deel aan het meest ultieme bedrijfsuitje of groepsuitje. Tijdens dit arrangement zult u volledig opgaan in een ongelooflijk spannend moordverhaal. Met behulp van prachtige professionele kostuums en schitterende verhalen en plots kunt u zich volledig in- en uitleven bij het onderzoeken en oplossen van een net gepleegde misdaad. U bent wie u speelt!Beleef dit ultieme moord evenement en geniet intussen van een uitgebreid diner in een van de sfeervolle restaurants in Amsterdam.

  Onze partner

  Algemeen

  Deze events passen bij jou! Origineel en inspirerend. Wilt u een feestelijk, enerverend, gezellig, sportief of cultureel uitje in Amsterdam? Perfect, professioneel en helemaal op maat?

  Wij hebben of regelen uw unieke uitje! Voor iedere man, vrouw of groep die Amsterdam écht wil beleven bieden wij bijzondere arrangementen en events voor elk moment. Kies uit ons brede aanbod en reserveer.

  Kom naar ons voor:
  De origineelste uitjes
  Het grootste aanbod
  De scherpste prijzen
  De beste gidsen
  En alle events op maat!

  Maatwerk

  Wij bieden u een website vòl met de meest gevarieerde èn leukste Amsterdamse uitjes.

  Bent u op zoek naar een écht uniek evenement in Amsterdam? Wilt u de leukste spelprogramma's en workshops beleven of deelnemen aan rondleidingen per boot, fiets, scooter of hoe dan ook? U zegt het maar!

  Zelfs uw vergaderlocatie, inclusief (ont)spannend arrangement verzorgen wij voor u! En u kunt ons aanbod uiteraard oneindig variëren en combineren, tot u uiteindelijk uw ultieme op maat gesneden uitje heeft samengesteld.

  TIP

  Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

  Waar staan wij voor

  Wij staan voor een volledig tot in de puntjes verzorgd en onvergetelijk, op maat gesneden, Amsterdams uitje. En alles zoveel mogelijk naar uw wensen; van voor tot achter, van links naar rechts en van binnen tot buiten! Professioneel, flexibel, maar vooral persoonlijk!

  Onze motto's:
  Alles is mogelijk
  Afspraak is afspraak
  Wij werken met plezier voor uw plezier