Grandioos Gooisch Personeelsfeest beleven?

Bij dit thema personeelsfeest is inbegrepen:

  • Themafeest Grandioos Gooisch aan de kust
  • Dinerbuffet metvis-, vlees- en vegetarische gerechten uit alle windstreken
  • Drankjes Hollandse bar met bier, wijn en frisdrank
  • All-in concept voor 4 uur, m.u.v. de buitenlands gedistilleerde dranken
  Prijs: € 69,50 p.p. Minimum aantal personen is 80.

  Uiteraard kunt u na afloop van het feest overnachten in Hotel Zuiderduin. De volgende ochtend maakt u met uw gezelschap dan gebruik van het uitgebreide ontbijtbuffet en u kunt genieten van de zwembad- en saunafaciliteiten van het hotel. Kosten voor de feestavond inclusief overnachting in een luxe 2-persoonskamer en een ontbijt bedragen € 115,- per persoon all-in.

  De prijs van dit Grandioze Gooische Personeelsfeest aan de kust is geldig tot en met 31 december 2017.

Grandioos Gooisch Personeelsfeest beleven?

Personeelsfeest organiseren? GRANDIOOS! Gooisch feest beleeft u aan de kust in Egmond aan Zee! Met muzikale en hilarische optredens, een dinerbuffet en drankjes weet u op voorhand waar u aan toe bent. De avond is een verrassing maar zeker een waar spektakel!

Laat u verrassen en beleef een Grandioos Gooisch personeelsfeest!

Buffet

  U en uw gezelschap worden op hilarische wijze via de rode loper onthaald in de sfeervolle Ritz, een van Zuiderduins meest chique zalen. Na een welkomstwoord en openingsdrankje, kunt u genieten van een overheerlijk (buffet)diner met smaakvolle vis-, vlees- en vegetarische gerechten uit alle windstreken. Uiteraard met een culinaire knipoog naar het Gooi!

DJ's

Tijdens Grandioos Gooisch aan de kust maken verschillende artiesten hun opwachting. Maak kennis met Carel Carero, die u graag zijn nieuwe The Best of- CD laat horen, zijn moeder Carla Carero, die enkele smartlappen ten beste geeft en uw assistentie vraagt bij het Sing the Beep-spel. DJ Roderick van Amstel- in ’t Kruyt draait aan het begin van de avond swingende classy muziek. En de diva’s Gier en Gaar vertolken aan het einde van de feestavond hun grootste hits. De dansvloer wacht op u en uw gasten!

ZuiderduinZakelijk.nl

Zuiderduin biedt een Zee aan mogelijkheden

ZuiderduinZakelijk.nl beschikt over een groot aantal vergader- en conferentiezalen met een oppervlakte variërend van 30 m² tot 1000m². Hierdoor is het mogelijk om in het hotel vergaderingen en conferenties voor 2 tot meer dan 1500 personen te organiseren.

Het hotel en ligging

ZuiderduinZakelijk.nl ligt in het Egmondse duingebied, op 100 meter afstand van het strand en de gezellige dorpskern. Het hotel is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Op 50 meter van het hotel bevindt zich een bushalte. Vanaf het station vervoert een taxi u rechtstreeks naar het hotel. Het hotel biedt ook een taxiservice van en naar Schiphol. Het hotel beschikt over een parkeergarage voorzien van slagbomen.

Faciliteiten en vergaderzalen

Het hotel beschikt over 31 vergaderzalen variërend van 30 tot 250 m², een feestzaal van 600 m² en een congreszaal van 1000 m². U kunt verschillende zalen huren.

Alle vergaderzalen van ZuiderduinZakelijk.nl zijn voorzien van 2 ADSL-internetverbindingen. U kunt ook gebruik van de volgende apparatuur: Complete PC's, printers, beamers, audio aparatuur en een catheder met geluidsversterking tot 400 personen.

Hotelkamers

ZuiderduinZakelijk.nl beschikt over 365 moderne hotelkamers. Al deze kamers zijn voorzien van bad/douche, toilet,TV en telefoon. Bovendien hebben alle kamers een eigen terras of balkon. In het hotel vindt u tevens 6 luxe suites voorzien van o.a. whirlpool, fitness-douche, minibar en een bureau.