Grandioos Themafeest op z'n Gooisch beleven?

Bij dit arrangement is inbegrepen:

  • Feest Grandioos Gooisch aan de kust
  • Ontvangst in de feestzaal Ritz
  • Openingsdrankje
  • Dinerbuffet met vis-, vlees- en vegetarische gerechten uit alle windstreken
  • Drankjes Hollandse bar met bier, wijn en frisdrank
  • All-in concept voor 4 uur, m.u.v. de buitenlands gedistilleerde dranken

  Prijs:€ 69,50 p.p. Minimum aantal personen is 80. Uiteraard kunt u na afloop van het feest overnachten in Hotel Zuiderduin. De volgende ochtend maakt u met uw gezelschap dan gebruik van het uitgebreide ontbijtbuffet en u kunt genieten van de zwembad- en saunafaciliteiten van het hotel. Kosten voor de feestavond inclusief overnachting in een luxe 2-persoonskamer en een ontbijt bedragen € 115,- per persoon all-in. De prijs van dit Grandioze Themafeest aan de kust is geldig tot en met 31 december 2017.


  De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Grandioos Themafeest Gooisch aan de kust

Zin in een onvergetelijk themafeest? Hotel Zuiderduin organiseert het Grandioos Themafeest op z'n Gooisch aan de kust! Een overheerlijk diner gecombineerd met muzikale en hilarische optredens zorgen gegarandeerd voor een geslaagde avond. Dit themafeest is bij uitstek geschikt voor een gezellig uitje, een avond met vrienden of familie. Laat u verrassen en beleef Grandioos Themafeest op z'n Gooisch in Hotel Zuiderduin!Hotel Zuiderduin verzorgt dit exclusieve themafeest voor organisaties en bedrijven met minimaal 80 personen. Bent u op zoek naar een bedrijfsfeest voor minder deelnemers, informeer dan naar de mogelijkheden

Buffet

  U en uw gezelschap worden op hilarische wijze via de rode loper onthaald in de sfeervolle Ritz, een van Zuiderduins meest chique zalen. Na een welkomstwoord en openingsdrankje, kunt u genieten van een overheerlijk (buffet)diner met smaakvolle vis-, vlees- en vegetarische gerechten uit alle windstreken. Uiteraard met een culinaire knipoog naar het Gooi!

DJ's - Diva's en Smartlappen Zingen

Tijdens Grandioos Gooisch aan de kust maken verschillende artiesten hun opwachting. Maak kennis met Carel Carero, die u graag zijn nieuwe The Best of- CD laat horen, zijn moeder Carla Carero, die enkele smartlappen ten beste geeft en uw assistentie vraagt bij het Sing the Beep-spel. DJ Roderick van Amstel- in ’t Kruyt draait aan het begin van de avond swingende classy muziek. En de diva’s Gier en Gaar vertolken aan het einde van de feestavond hun grootste hits. De dansvloer wacht op u en uw gasten!

Onze partner

Algemeen

Bent u op zoek naar een feestavond waar niemand de Bob hoeft te zijn en waar u zelfs kunt overnachten en de volgende ochtend samen heerlijk kunt ontbijten? Dan passen de Feesten bij dit hotel absoluut bij uw wensen.

Het hotel

Het hotel ligt in het Egmondse duingebied, op 100 meter afstand van het strand en de gezellige dorpskern. Het hotel is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Op 50 meter van het hotel bevindt zich een bushalte. Vanaf het station vervoert een taxi u rechtstreeks naar het hotel. Het hotel biedt ook een taxiservice van en naar Schiphol. Het hotel beschikt over een parkeergarage voorzien van slagbomen.

Hotelkamers

Het hotel beschikt over 365 moderne hotelkamers. Al deze kamers zijn voorzien van bad/douche, toilet,TV en telefoon. Bovendien hebben alle kamers een eigen terras of balkon. In het hotel vindt u tevens 6 luxe suites voorzien van o.a. whirlpool, fitness-douche, minibar en een bureau.

Faciliteiten

In het hotel vindt u verder een veelvoud aan faciliteiten, zoals: een restaurant, bistro, pub, fitnessruimte, sauna, kapsalon, zwembad, squashbaan, indoor kinderspeelparadijs, beautycentrum en een bowling.