Ferrari, Quad of Buggy rijden - Boogschieten, Reuzensteppen - Hilarisch bedrijfsuitje

Dit arrangement is inclusief

  • ontvangst met mok koffie met koek
  • Ferrari rijden, quadrijden of buggy rijden, boogschieten, reuzensteppen, levendvoetbalspel
  • een heerlijke maaltijd
  • een bol roomijs met vruchten na
  • ter afsluiting een kopje koffie
Prijs: € 142,50 p.p.
Drankjes op afkoop of nacalculatie
Tijdsduur 5 uur inclusief korte pauze
Minimum aantal: 30 personen

De prijs van dit arrangement is geldig t/m 31 december 2017

De droom van uw collega's waar maken?

De droom van elke jongen en elke man: Rijden in een echte Ferrari! Maar er is nog veel meer actie in dit arrangement! Wilt u een geheel verzorgd uitje met uw personeel of afdeling in een prachtige omgeving en een perfecte verzorging? Dan is dit úw bedrijfsuitje!

Actie voor snelle mannen en vrouwen

  We ontvangen u met een mok koffie met koek. Daarna gaan we actief beginnen. Laat uw droom uitkomen en stap achter het stuur van de Ferrari. U mag zelf een stukje rijden! Maar er volgt meer actie. U gaat quadrijden of buggy rijden, boogschieten, reuzensteppen, 4x4 rijden en u doet het spannende levendvoetbalspel. Na deze sensatie kunt bijkomen met een drankje bij de bar. Daarna staat er een heerlijke maaltijd voor u klaar bestaande uit. Eerst een kop soep met stokbrood en dan genieten van de Hutselpanne; met zijn allen lekker onbeperkt smullen van minimaal 7 soorten vlees (o.a. varkenshaas, biefstukjes, kalkoen kipfilet, schnitzel enz.) paprika, uien, champignons en groenten, salades zoals vleessalade, aardappelsalade, ham preisalade en pastasalade, koude en warme sauzen, vers gebakken broodjes, frietjes en gebakken aardappels. Houd nog een plaatsje vrij voor een overheerlijke bol roomijs met vruchten na. Na dit alles kunt nog even bijkomen van deze dag met een kopje koffie.

Top locatie - Elk feest weer een happening

Voor elk feest - groot of klein - moet u bij "De locatie" zijn. Themafeesten, bedrijfsuitjes of groepsuitjes met leuke activiteiten; over iedere happening zal nog lang worden nagepraat. Restaurant & locatie is een gerestaureerde boerenhofstede in Doesburg in een schitterend rivierenlandschap met een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Hier ervaart u de gezelligheid in een knusse, gezellige en warme sfeer.

We beschikken over vier verschillende zalen, diverse prachtige terrassen, een groot activiteitenterrein met onder andere, levend tafelvoetbal, buggyrijden, paintball en diverse wateractiviteiten, kortom alles is mogelijk. Er is voldoende en ruime parkeergelegenheid.
De koksbrigade van “De locatieâ€Â zal u ieder keer weer verrassen met smaakvolle gerechten en/of buffetten. Maar u kunt ook zelf uw gerechten bereiden op onze welbekende lava steen of hutselpanne.

Onze partner

Algemeen

Onze geheel gerestaureerde Boerenhofstede is gelegen in een schitterend rivierenlandschap op ongeveer 100 meter van een zijarm van de Gelderse IJssel, iets ten noorden van de mosterdstad Doesburg. In het met agrarische werktuigen en gereedschappen ingerichte interieur heerst een knusse gezelligheid

Faciliteiten

Wij beschikken over 4 verschillende zalen en nutuurlijk onze heerlijke binnen tuin voorzien van lekkere lounge banken,zoals de waterput tot 50 personen zaal 1 tot 400 personen zaal 2; tot 200 personen en speel paradijs binkie tot 500 en het gehele capaciteit tot 1400 personen.Verder vind u bij ons een uitgebreid scala van diverse activiteiten zoal qaudrijden,4x4,powerturns,div.buiten en binen spelen onze zalen zijn ook prima geschikt voor kleine en grote evenementen zoals vergaderingen ,teambuilding,unieke feest avonden bedrijfsuitjes van groot tot klein en voor ieders buget

Ligging

Onze geheel gerestaureerde Boerenhofstede is gelegen in een schitterend rivierenlandschap op ongeveer 100 meter van een zijarm van de Gelderse IJssel, iets ten noorden van de mosterdstad Doesburg.we zijn in het midden van nederland (15 min vanaf arnhem)gelegen met pakeer plek tot 350 auto's

Omgeving

wij zijn gelegen in een rustig uitgestrekt agrarisch gebied omringt door de ijssel