Geheel verzorgde feestavond - Dinnershow met Oriëntaals dansoptreden in Leiden

Unieke Dinnershow in Leiden

  Dinnershow met Oriëntaals optreden van een professioneel buikdanseres. U geniet tijdens een heerlijk 3 gangen menu in de Burcht van Leiden van een buikdans optreden. Tussen de gangen door wordt u uitgenodigd om een dansje mee te doen. Er zal een korte buikdansworkshop worden gegeven, helemaal in het teken van gezelligheid met elkaar. U zult ongetwijfeld een erg leuke avond gaan beleven!
  U kunt de buikdansworkshop of het optreden ook zonder diner boeken, wanneer u een eigen locatie hiervoor heeft waar het kan plaatsvinden.

Boek een buikdanseres voor op uw feest!

  Buikdanseres Lauri laat een stijlvol en dynamisch oriëntaals buikdansoptreden zien van 15 minuten. Dit is een afwisselende show van dansen met een uitbundig spectaculair karakter tot ingetogen en subtiel. Met haar spontane uitstraling maakt Lauri makkelijk contact met uw publiek.

  Opties: 1 of 2x 15 minuten show. Optie: buikdansworkshop van 40 minuten waar iedereen aan mee kan doen. Ook de mannen! U krijgt gegarandeerd positieve reacties van uw publiek!

  Vanaf € 175,00 exclusief reiskosten.

  Prijs per persoon: €17,50
  Duur van de activiteit: 45.0 minuten
  Minimaal aantal personen: 10

  De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

3 gangen menu bij de Burcht in Leiden

Wanneer u een dagje of avondje uit in Leiden aan het plannen bent kunt u niet om de Burcht van Leiden heen. Een prachtige historische locatie waar u heerlijk kunt wandelen en picknicken in de natuur.

Hier vlakbij kunt u genieten van een 3 gangen keuze menu.

Ook de ideale locatie om te genieten van een high tea of waar uw workshop of binnen activiteit kan plaatsvinden.

Prijs per persoon: €29,50
Duur van de activiteit: 2.0 uur
Minimaal aantal personen: 6

De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Borrel in Leiden tijdens uw avondje uit

Er zijn verschillende borrel en hapjes arrangementen om uw feestavond compleet te maken. Vanaf € 30 per persoon kunt u al gebruik maken van 4 uur onbeperkt drinken en komt er elk uur een ronde koude/warme hapjes voorbij.

Om precies de prijs te berekenen kunt u het beste uw wensen aan ons doorgeven zodat wij een passende offerte voor u kunnen maken.

Prijs per persoon: €30,00
Duur van de activiteit: 4.0 uur
Minimaal aantal personen: 10

De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Onze partner

Specialist in kleine groepen

Smallevents is de specialist in het organiseren van de leukste uitstapjes voor kleine groepen in Leiden. Een leuk dagje uit of goed geregeld avondje op stap is nu dus ook voor een vriendengroepje, kleine familie of afdeling mogelijk. Omdat de activiteiten vaak los te boeken zijn kunt u uw ideale dagje of avondje uit zelf samenstellen!

Stel zelf uw eigen uitje samen

U bent helemaal vrij om uw eigen ideale dagje of avondje uit samen te stellen. De activiteiten zijn allen losse onderdelen en dus los te boeken maar ook alle combinaties zijn mogelijk. Alle activiteiten hebben hun eigen betalingsvoorwaarden en worden apart van elkaar afgerekend. U dient zelf uw planning in de gaten te houden als de activiteiten op verschillende locaties worden gehouden. Dit krijgt u na de boeking allemaal duidelijk op papier.

Leiden

Leiden is een levendige stad met een rijk cultureel aanbod aan feesten en festivals. Ook op het gebied van muziek, dans en theater heeft u in Leiden voldoende keus.Eén kenmerk van Leiden valt direct op, waar je ook bent: het water. Leiden heeft na Amsterdam het meeste water binnen haar poorten stromen. Leiden telt bijna 2800 monumenten. Van hofjes tot molens en van kerken tot stadspoorten. Eigenlijk is de hele binnenstad van Leiden één monumentaal centrum.

Beleef een dagje, avondje of weekendje Leiden met de fiets, de boot, een stadsspel of met verschillende rondleidingen. Ontdek ook de leuke restaurants waar vele activiteiten en workshops gehouden kunnen worden.

Omgeving

Leiden ligt in de Randstad dichtbij grote steden als Den Haag, Rotterdam en Amsterdam. Maar ook bent u zo aan de kust van Noordwijk of Katwijk. De bereikbaarheid is uitstekend met eigen vervoer en openbaar vervoer.Leiden ligt ook in de Bollenstreek. Alles waar Nederland zo beroemd om is, is te vinden in deze regio. Bollenvelden, eindeloze zandstranden en duinen, pittoreske dorpskernen, de Keukenhof, de Kagerplassen en de stad Leiden met een historische binnenstad en vele musea