Beleef Brooklyn Nights in Aalsmeer - Spectaculaire Dinnershow!

Bij deze dinnershow is inbegrepen:

  • Amuses bij ontvangst
  • Aperitief Mainstreet
  • 4 gangendiner – Menu De Luxe
  • Dranken nationaal assortiment (all-inclusive)
  • Broadway Theatershow
  • Afterparty

  U kunt een keuze maken uit 1 van de 4 arrangementen die alle 4 een avondvullend spektakel garanderen. Ieder arrangement bevat bovenstaande elementen, mits anders aangegeven.

  Prijzen:

  Queens - € 75,00 per persoon
  Kiest u voor het Queens arrangement, dan kunt u gezellig plaatsnemen op een luxe barstoel in de Big Apple en de heeft u toegang tot de gehele Brooklyn Nights dinnershow.
  Slechts 50 plaatsen beschikbaar.
  U zit achterin de zaal

  Bronx - € 89,50 per persoon
  Kiest u voor het Bronx arrangement, dan kunt u gezellig plaatsnemen op hoge stoelen (3e rang) in het Big Apple restaurant en heeft u toegang tot de gehele Brooklyn Nights dinnershow.

  Harlem - € 99,50 per persoon
  Een volledige avond, middenin het spektakel? Dat garanderen we met het Harlem arrangement. Dit arrangement biedt u een 3e rangs placering en een heerlijk Menu II De Luxe.

  Manhattan - € 139,50 per persoon
  Bent u op zoek naar nét dat beetje extra exclusiviteit, dan is het Manhattan arrangement een goede keuze. U heeft de beste zitplaatsen en een speciaal Superieur menu.

  VIP - € 179,50 per persoon
  De ultieme VIP beleving voor u en uw gasten krijgt u met het Brooklyn arrangement. Naast een VIP ontvangst wordt u begeleid naar uw eigen tafel en wordt u bediend door uw persoonlijke gastvrouw. De chef heeft een speciaal menu voor u samengesteld, gecombineerd met exclusieve wijnen. Tevens bieden we binnen het Brooklyn arrangement:

  • VIP parkeren, garderobe en ontvangst
  • U wordt verwelkomd en begeleid door uw eigen gastvrouw
  • Champagne bij ontvangst
  • Een aperitief in de intieme Pianobar
  • 4 gangen Superieur diner in de Big Apple
  • Exclusieve wijnen
  • VIP zitplaatsen en een eigen tafel

Al te boeken vanaf 2 personen en wel op de volgende data:7 oktober, 11 november, 15 en 16 december 2017.
20 januari, 10 februari, 17 maart en 21 april 2018

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 21 april 2018.

Speciale Kersteditie op 25 december 2017

Ook op Eerste Kerstdag kunt u genieten van deze spectaculaire show. Wij kunnen u dan het volgende arrangement aanbieden:

  •   Amuses bij ontvangst
  •   Aperitief Mainstreet
  •   4 gangendiner – Menu De Luxe
  •   Dranken nationaal assortiment (all-inclusive)
  •   Broadway Theatershow
  •   Afterparty

  U kunt een keuze maken uit 1 van de 4 arrangementen die alle 4 een avondvullend spektakel garanderen. Ieder arrangement bevat bovenstaande elementen, mits anders aangegeven.

  Prijzen:

  Queens - € 119,75 per persoon
  Kiest u voor het Queens arrangement, dan kunt u gezellig plaatsnemen op een luxe barstoel in de Big Apple en de heeft u toegang tot de gehele Brooklyn Nights dinnershow.
  Slechts 50 plaatsen beschikbaar.
  U zit achterin de zaal

  Bronx - € 134,75 per persoonKiest u voor het Bronx arrangement, dan kunt u gezellig plaatsnemen op hoge stoelen (3e rang) in het Big Apple restaurant en heeft u toegang tot de gehele Brooklyn Nights dinnershow.

  Harlem - € 154,75 per persoonEen volledige avond, middenin het spektakel? Dat garanderen we met het Harlem arrangement. Dit arrangement biedt u een 3e rangs placering en een heerlijk Menu II De Luxe.

  Manhattan - € 179,75 per persoonBent u op zoek naar nét dat beetje extra exclusiviteit, dan is het Manhattan arrangement een goede keuze. U heeft de beste zitplaatsen en een speciaal Superieur menu.

  VIP - € 203,75 per persoonDe ultieme VIP beleving voor u en uw gasten krijgt u met het Brooklyn arrangement. Naast een VIP ontvangst wordt u begeleid naar uw eigen tafel en wordt u bediend door uw persoonlijke gastvrouw. De chef heeft een speciaal menu voor u samengesteld, gecombineerd met exclusieve wijnen. Tevens bieden we binnen het Brooklyn arrangement:

  •   VIP parkeren, garderobe en ontvangst
  •   U wordt verwelkomd en begeleid door uw eigen gastvrouw
  •   Champagne bij ontvangst
  •   Een aperitief in de intieme Pianobar
  •   4 gangen Superieur diner in de Big Apple
  •   Exclusieve wijnen
  •   VIP zitplaatsen en een eigen tafel

Dit arrangement is alleen geldig op 25 december 2017.


De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Brooklyn Nights in Aalsmeer

  Een wervelende avond vol top-entertainment. Onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner beleeft u deze dinnershow, het theaterspektakel én de afterparty samen met topartiesten.

  Brooklyn Nights neemt u mee naar de ’s wereld meest inspirerende smeltkroes van culturen en muziekstijlen, the Big Apple. De fantastische cast en het professionele showballet brengen New Yorks bewogen geschiedenis volop tot leven.

TOP Entertainment

  Wederom brengt Nederlands meest spraak­makende dinnershow producent, Frank Wentink, een spectaculaire avond op het hoogste niveau. De dinnershow Brooklyn Nights staat garant voor een avond onvervalst top-entertainment. Onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner geniet u met uw gezelschap van een weergaloze show. Brooklyn Nights is een tijdreis naar de smeltkroes van diverse muziekstijlen en culturen: the Big Apple. De fantastische cast – met o.a. musicalster Stanley Burleson, LA The Voices en het professionele showballet onder leiding van de creatieve en ervaren Marc Forno- nemen u mee door de rijke geschiedenis van New York. De live muziek van de Brooklyn Band, de adembenemende kostuums en de spectaculaire decors, zorgen voor een onver­getelijke avond. Studio’s Aalsmeer is dan ook trots u en uw gezelschap welkom te mogen heten bij deze complete avond uit.

  We ontvangen u met een aperitief in een van onze themabars waarna we u naar uw tafel begeleiden in het unieke en sfeervolle Big Apple restaurant. Hier geniet u tijdens een uitstekend 4-gangen diner van top entertainment; op het podium, tussen de tafels en soms zelfs óp de tafels. De show wordt vervolgd in ons prachtige Broadway Theater waar de LED-schermen het spectaculaire en afwisse­lende decor vormen van deze eigentijdse show. En of dat al niet genoeg is, kunt u ook nog nage­nieten tijdens de afterparty waar de sterren van de show in de diverse ruimtes optreden. De intieme en persoonlijke setting zorgen voor een bijzondere en unieke ervaring. We sluiten de avond af met een swingende Grand Finale in de foyer. Klinkt het alle­maal te mooi om waar te zijn? Seeing is believing.

Een complete avond uit

18.00 uur Ontvangst met aperitief en amuses
18.45 uur 4-gangendiner in de Big Apple
21.30 uur Show in het Broadway Theater
22.45 uur Afterparty met drankjes, dans & muziek
23.45 uur Grand Finale

9.5 | 11 reviews

Reviews van gasten

Anoniem

10

Perfect georganiseerd en van hoge kwaliteit op alle fronten. omgeving: vind ik niet zo belangrijk buurt : evenzo

John Oost

9

Wij hebben met 22 personen een fantastische avond gehad ter ere van ons50 jarig huwelijk Het was super goed verzorgd en de avond was vol verrassingen en zo voorbij. iedereen heeft genoten bedankt voor herhaling vatbaar zullen het aanbevelen.

Joh van Dijk

9

Diner was prima en vlot uitgeserveerd, goede vriendelijke bediening. Entree: goede ontvangst Entertainment: goed en afwisselend programma

Tessa Kamphuis

10

Ik heb er van genoten. Het was gewoon weg super!

Nico Dorrestein

10

We waren met elf personen, en het was een feest voor ons.

Pascale van Welbergen

9

Het was echt fantastisch ook om andere aan te raden om hier een keer naar toe te gaan. Alles netjes geregeld mijn complimenten.

Anoniem

10

Top voor een bedrijfsuitje. Zeer veel positieve reacties ontvangen.

Jorana Smit

9

Wat een geweldige avond! Wij hadden een luxer arrangement en zatten op het podium! Verder ook gebruik gemaakt van het "spotlight arrangement " en dat was ook om nooit meer te vergeten. Ik heb door de avond weer wat van m'n bucket list kunnen afstrepen en zou zeker nogmaals gaan.

Anoniem

8

Show was heel goed. Decor en sfeer was goed. Eten was heerlijk. Maar voor grote eters beetje weinig. Geweldige avond gehad.

Ingrid Kamps

10

Wij vonden het echt geweldig! Mijn moeder heeft echt een geweldige verjaardag gehad. Jullie maken er echt een geweldige avond van waar ieder zich een prinses voelt! Top!!

Mok v Stein

10

Het enige minpunt vinden wij dat je nog €5,-- voor parkeergeld per auto moet betalen.

Onze partner