Kerst dinnershow Winter Wonder Land

Bij deze Kerst Dinnershow is inbegrepen:

  • Avondprogramma van 18.00-23.00 uur
  • Burlesque Dinnershow
  • 4-gangen kerstmenu a la carte

Prijs: € 69 p.p. en al te boeken vanaf 1 persoon. 

De Winter Wonderland Show staat geprogrammeerd vanaf 9 december tot en met 30 december 2017.

De Winter Wonderland Dinnershow in December met 4-gangen à la menu begint om 18.00 uur en is te boeken voor € 69 p.p.

Op 25 en 26 december wordt er een 7-gangen Kerstmenu geserveerd en is de prijs € 89 p.p.

De avond begint dan om 17.00 uur. 

Deze Kerst dinnershow in Amsterdam is te boeken van 9 december tot en met 30 december 2017.


De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Kerst dinnershow Winter Wonder Land in Amsterdam

In de maand December presenteren wij de gloednieuwe en sfeervolle kerstdiner show arrangement met een excellent optreden van La Sirène & friends in ‘Winter WonderLand’.

Santa is coming to town

Bijgestaan door haar piano Maestro en gastoptredens zingt deze chansonnière extra ordinaire een bijzonder repertoire met enchanting, chilling, thrilling X-mas songs, gewapend met Jingle Bells, glitter en glamour, sneeuwmannen en een toefje Burlesque: Swing the Christmas time!

Betoverend & Happy Christmas

  Verrukkelijke gerechten en een betoverende entertainmentshow voor jong en oud vol zang, dans en humor. Beleef de magische sledetocht & geniet van de sfeervolle ambiance tijdens de maand december. Aanvang van de avond is om 18.00 uur. De show eindigt om 23.00 uur met gelegenheid tot na te borrelen/praten.

  De kerstshow is een avondvullend programma in kerstsfeer met een avondvullende Burlesque Kerstshow in het thema Winter Wonderland. Tijdens de kerstshow kunt u genieten van een 4-gangen à la carte kerstmenu.

8.4 | 10 reviews

Reviews van gasten

Lien Kroon

10

Het was Top!

Ab Witkamp

8

We hebben ons goed vermaakt. Was goed.

Anoniem

8

De sfeer uit vervlogen tijden wordt treffend opgeroepen. Het zevengangenmenu was een rijke variatie aan gerechten. De wufte en zwierige optredens tussendoor vrolijkten het geheel op.

Ingrid Smit

9

We hebben een heerlijke avond gehad.

Anoniem

9

Geweldige show, heerlijk eten en zeer attent personeel. Echt een heerlijk avondje uit.

Anoniem

8

Het was erg gezellig, we hebben genoten

Veronique de Keizer

8

Een volle, gezellige en goed georganiseerde avond in kerstsfeer. De gerechten waren zalig en de bediening attent en zeer vriendelijk. Het was voor onze familie een onvergetelijke avond!!

Anoniem

8

prima eten. wel krappe ruimte door misschien teveel tafels in de beschikbaare ruimte.

Anoniem

9

Erg leuk opgezet, aardige bediening en kleine entertainment. Het eten was erg goed. Minpuntje was de volle zaal, erg veel mensen op een klein stukje grond.

Ed Dinee

7

Zeer geslaagd, echter toetje delen met je tafel genoot ???

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • Receptie

Onze partner

Theater Restaurant hartje Amsterdam

Welkom bij Amsterdams mooiste en lekkerste theaterrestaurant. Laat u verbazen door onze verrassende culinaire en theatrale combinatie, voor een perfect avondje uit.Onze stal van artiesten, ons hartelijk personeel, onze smakelijke keuken en onze authentieke ambiance met prachtige art-deco warm interieur, maken uw bezoek aan het Paleis van de Weemoed tot het perfecte avondje of middag uit.

Faciliteiten

De locatie biedt plaats voor 95 personen voor de dinnershow. Wij bieden ook buffet aan voor maximaal 120 personen. Bar en terras aanwezig, rondom ons theater podium staan de tafels gedekt zodat er interactie is met het publiek en de artiesten. Wij bieden onze locatie ook aan voor partijen, recepties en op maat gemaakte feesten.

Ligging

Het Paleis bevindt zich in de historische binnenstad van Amsterdam. Het heeft een uniek en sfeervolle ligging in het beroemde wallengebied (red light district) op 5 minuten loopafstand van het Centraal Station, de Dam en parkeergarage Oosterdok.

Omgeving

Historische binnenstad van Amsterdam, er is geen associate met het Red Light (wallen). Gelegen aan de oude stadsgracht in de historische binnenstad van Amsterdam.