Miami Moonlight Cruise - Havencruise met entertainment door Rotterdam

Bij deze havencruise in Rotterdam is inbegrepen

  • Ontvangst met Koffie en een lekkernij
  • Knabbel op Tafel
  • Bittergarnituur
  • Hapjes buffetten
  • Ice cream
  • Bijpassende entertainment
  • Havencruise
  • Hollands drankarrangement

Prijs: € 74,50 p.p. op basis van binnenlands drankenarrangement
Prijs € 84,50 p.p. op basis van buitenlands drankarrangement 

Deze show kunt u boeken op:

  • 30 juni 2017
  • 8 september 2017 
  • 7 oktober 2017
  • 10 november 2017

Heeft u een andere datum, informeer dan naar het thema op die gewenste avond.

Voorwaarden

  Aantal personen
  U bent gebonden aan het aantal opgegeven personen. Indien er een afwijking ontstaat in het gereserveerde aantal, dient u dit uiterlijk 2 weken voor aanvang van de show aan ons door te geven. Maximaal 10% van het aantal gereserveerde plaatsen kan kosteloos geannuleerd worden. Verder gelden onze algemene voorwaarden.

  Voorwaarden
  Leveringen volgens de algemene voorwaarden. Prijzen en prijswijzigingen voorbehouden.

  Toegangsbewijs
  Neem uw kaarten of voucher mee, dit is uw hoofdtoegangsbewijs. U wordt vermeld op een gastenlijst. Vervolgens verifiëren wij van te voren de betalingen en vermelden dit op de gastenlijst. U hebt pas toegang tot het schip als uw betaling bij ons binnen is. Uw gasten worden vanaf 19:30 uur aan boord van de Ameland verwacht. Voor 19:30 uur is de Ameland niet toegankelijk.

VIP arrangement

  Geniet voorafgaande van de Miami Moonlight cruise van een speciaal VIP ontvangst. Verras je vriend of vriendin met dit speciale VIP arrangement. Kom exclusief eerder aan boord van ons schip! Wij verwennen u met een overheerlijk drankje en luxe hapjes in een aparte, sfeervolle VIP ruimte. Wees tijdig met boeken van dit VIP ontvangst want vol = vol!

  VIP ontvangst: € 15,00 per 2 personen

  • Overheerlijk drankje
  • Luxe hapjes
  • Aparte VIP ruimte
  • Half uur eerder aan boord (19:00 uur)
  • Kies uw eigen tafel

Het VIP arrangement kan worden ingezet vanaf 12 personen tot maximaal 80 personen.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2017.


De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Havencruise met entertainment

De Miami Moonlight Cruise, is een havencruise met entertainment en overheerlijke gerechten. U wordt ontvangen door de Security Boys, maak kennis met Showmaster Johnny Valentino, de Dronken ober en Belviz. Voldoende entertainment voor een heerlijke avond aan boord van Mps. de Ameland, u bent vrij om lekker rond te lopen, het schip te bekijken, te genieten van de muziek, het eten en natuurlijk van het fantastische uitzicht over de skyline van Rotterdam. De muziek style is voor ieder wat wils.

Programma

  Vanaf 19:30 uur Inschepen aan boord van het schip 'de Ameland’, afgemeerd aan de Parkhaven te Rotterdam, aan de voet van de Euromast. U wordt ontvangen door Johnny Valentine en Kareltje, zij ontvangen u feestelijk aan boord. U wordt gastvrij ontvangen. De gastvrouw van de avond, assisteert u naar de garderobe. Waarna de cruise begint met koffie en een lekkernij.

  Ca. 20:00 uur Let the party begin! De scheepshoorn loeit, de trossen gaan los, en we kiezen het ruime sop. We leggen onze koers richting de Rotterdamse havens en de skyline van Rotterdam. Onze showmaster Johnny Valentino presenteert aan u de indeling van de avond en legt u de scheepsregels uit.

  Ca. 20:15 uur De servicecrew van de Ameland verruilt de koffie en lekkernij voor een knabbel nootje op tafel.

  Ca. 21:00 uur De diverse buffet stands worden geopend, heerlijke diversiteit om te snoepen en te smullen. Deze royale hapjes buffetten, samengesteld door de keukenbrigade, staan op diverse plaatsen op het schip, het is de bedoeling, dat u overal een hapje gaat 'prikken’. De gehele avond is er live entertainment, Johnny Valentino, zangeressen en een DJ. U kunt heerlijk dansen, genieten, rondlopen en het uitzicht bewonderen. Een echte Miami Moonlight Cruise!

  Ca. 23:00 uur Het is tijd voor het dessert. Het entertainment gaat onverminderd door.

  24:00 uur Einde van deze Miami Moonlight Cruise. U wordt tijdens het ontschepen door de gehele bemanning uitgewuifd.

8.3 | 3 reviews

Reviews van gasten

Anoniem

8

Een heel gezellig feestje en lekker eten. Alleen de koffie bij aanvang (om 20 uur) mag door ons vervangen worden door soep of stokbrood, omdat we al best honger hadden. Niet logisch dat je dan met koffie begint, voordat je nog moet eten. Verder een aanrader.

sjors van dongen

9

Het was een geweldig leuk uitje ! wat een leuke stad ook rotterdam

Corrie Visch

8

Het was heel gezellig.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant

Onze partner

Algemeen

Aan boord van dit partyschip treft u een varend theater aan. Tijdens de havencruise wordt u vermaakt met heerlijk eten, drinken en schitterend entertainment.

Faciliteiten

De dinnershows zijn interactief, u mag alles maar moet niets! Grappen, grollen, dansen op stoelen en tafels, een polonaise of een dansje op het podium; u kunt alles verwachten tijdens deze dinershows. Een gedurfde grap en hilarische opmerking, van begin tot het einde van de avond wordt u meegenomen in het feestgedruis en vermaak. Een heerlijke rondvaart met eten, feesten en lachen.

Het Schip

De shows vinden plaats aan boord van een schip . Wij kunnen u met zekerheid zeggen dat dit partyschip uniek is op het water. Aan boord van de Ameland bevinden zich diverse ruimtes waarvan één met een sensationele binnen hoogte van bijna 5 meter. Iedere ruimte beschikt over een eigen bar, waarbij een loungebar aan boord niet ontbreekt.Strak, nostalgisch, eigentijds, gedurfd of over de top, dit partyschip biedt u de gelegenheid om bij uw evenement de ambiance te creëren waar mensen zich goed voelen.

Ligging

Dit partyschip ligt in de Parkhaven van Rotterdam. De haven is makkelijk bereikbaar en in de nabije omgeving is er voldoende parkeergelegenheid.