All inclusive bedrijfsuitje in Utrecht op het water bij Spakenburg

Dit bedrijfsuitje is inclusief

  • Huur schip
  • Luxe broodjeslunch of Barbecuefeest (afhankelijk van de starttijd)
  • Onbeperkt consumpties
  • Hapjes aan boord
  • Servicekosten
  • Schippersborrel
  • Programma
  Prijs: op aanvraag
  Start arrangement: afhankelijk van keuze ochtend, middag of avondvaart
  Einde arrangement: afhankelijk van keuze ochtend, middag of avondvaart

  Totale duur arrangement 5 uur

  Minimum aantal personen voor dit arrangement 12

  De prijs van dit bedrijfsuitje is geldig tot en met 31 december 2017.

All inclusive bedrijfsuitje in Utrecht op het water bij Spakenburg

Een lekker dagje zeilen op een botter van Botterevents.nl is een belevenis voor iedereen. Een bijzondere ervaring ideaal geschikt als bedrijfsuitje en om gewoon eens lekker uit te waaien. Tijdens dit all-inclusive arrangement zal het u aan niets ontbreken.

All inclusive bedrijfsuitje

Deze zeil dagtocht van 5 uur is uitermate geschikt om als ochtend, middag- of avondtocht te boeken. De vaartijden kunnen uiteraard in overleg met u worden afgestemd.
  • Ontvangst met Koffie / thee en gebak
  • Uitleg over de schepen en het dagprogramma
  • Opstappen op de boot. Aan boord wordt u gedurende de tocht voorzien van diverse hapjes en drankjes
  • Bij de ochtendvaart wordt er een heerlijke broodjeslunch geserveerd. Bij de middag en de avondvaart wordt er een heus barbecuefeestje georganiseerd. Er wordt aangemeerd bij een onbewoond eiland waar een volledige barbecue voor u en uw gezelschap wordt verzorgd.
  • Na de barbecue wordt er weer rustig teruggevaren naar de haven van Spakenburg. Hier wordt de dag afgesloten onder het genot van een Schippersborrel.

BotterEvents.nl

Algemeen

Vissen, zeilen, aanpakken, dat was het leven van een Spakenburger visserman. Met zijn botter bedwong hij de ruige zuiderzee. Een week van huis om terug te komen met o.a haring en paling. Gelukkig is het allemaal niet zo erg meer, maar het hijsen van de zeilen, het bedienen van de zwaarden en de helmstok vasthouden is samen met de schipper nog steeds een must.

Een dag deze nostalgie beleven kan nog op deze varende monumenten van meer dan 100 jaar oud. Met verschillende mogelijkheden van haring happen tot visroken . Bij slecht weer kunnen we altijd terecht in ons oergezellige schippershuys of in ons museumcafé De Korporaal, waar de nostalgie van vroeger herleeft.

Botterevents.nl

U kunt bij Botterevents.nl terecht voor familuitjes, vrijgezellenfeesten, teambuildingsactiviteiten, Botter races, workshops, themafeesten, vergaderbijeenkomsten en nog veel meer.

Botters

Van de 55 botters die er momenteel nog zijn hebben wij er 5 in ons bezit, daarnaast bezitten wij een Wieringer Aak. Er liggen in Spakenburg momenteel nog 30 schepen in de museum haven.

De authentieke schepen zijn zorgvuldig gerestaureerd en varen met schipper en knecht voor ieder die dat wil.

De botters waarvan er vroeger meer dan 200 waren in Spakenburg, zijn stuk voor stuk historische monumenten met een eigen verhaal. De wieringeraak WR54 is een speciaal verhaal. Dit schip heeft vele jaren op Wieringen gevist en is geheel authentiek.

Vertrekhavens

- Spakenburg
- Kampen
- Huizen
- Elburg