Amsterdamse feestavond op de partyboerderij in Gelderland

Dit feestarrangement is inclusief

    • Entertainment
    • Onbeperkt drankjes
    • Hollands koud en warm buffet
    • Tijdsduur ongeveer 4 uur
Prijs € 57,50 p.p. Minimum aantal: 50 personen (kleinere groepen in overleg)

Voor kleinere groepen kan evt. het programma in overleg worden aangepast.

De prijs van dit feestarrangement is geldig tot en met 31 december 2017.

Bedrijfsfeest met Amsterdamse gezelligheid

    Een onvervalste Amsterdamse avond waar sfeer en Hollandse gezelligheid een belangrijke rol spelen. Bij binnenkomst hoort u al draaiorgelmelodieën, zoals tulpen uit Amsterdam, de duiven op de dam etc. Een Pikketanissie en haring op roggebrood (oer Amsterdams) staan bij binnenkomst al voor u klaar. De vers gezette koffie met koek wordt geserveerd. Na de koffie kunt u de hele avond drinken wat u wilt.

Sfeer en Hollandse gezelligheid

"Tante Truus uit de Jordaan" ontvangt u met een pikketanissie en haring en daarna een oer-Hollandse mok koffie met koek. De burgemeester komt ook en zal de avond officieel openen. Natuurlijk heeft hij weer allerlei "handeltjes" meegebracht om zijn salaris te vergroten. Waarzegster "Constance" zal voor iedereen, die dat wil, de toekomst voorspellen in haar kamertje. De welbekende toiletjuffrouw zal u "verwennen", voordat u het toilet bezoekt. Tevens zal de muziek u vermaken met welbekende acts van André Hazes, Drukwerk en de Sjonnies. De muziek neemt u mee naar een Amsterdamse kroeg met Amsterdamse meezingers, waaraan u automatisch gaat meedoen om de sfeer nog meer te vergroten. In één woord muziek met een lach en een traan. De zaal is ingericht als een Amsterdamse kroeg.

Gastoptredens zijn in overleg te reserveren.

Elk feest weer een happening

Voor elk feest - groot of klein - moet u bij "De locatie" zijn. Themafeesten, bedrijfsuitjes of groepsuitjes met leuke activiteiten; over iedere happening zal nog lang worden nagepraat. Restaurant & locatie is een gerestaureerde boerenhofstede in Doesburg in een schitterend rivierenlandschap met een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Hier ervaart u de gezelligheid in een knusse, gezellige en warme sfeer.

We beschikken over vier verschillende zalen, diverse prachtige terrassen, een groot activiteitenterrein met onder andere, levend tafelvoetbal, buggyrijden, paintball en diverse wateractiviteiten, kortom alles is mogelijk. Er is voldoende en ruime parkeergelegenheid.
De koksbrigade van De locatie zal u iedere keer weer verrassen met smaakvolle gerechten en/of buffetten. Maar u kunt ook zelf uw gerechten bereiden op onze welbekende lava steen of hutselpanne.

Onze partner

Algemeen

Onze geheel gerestaureerde Boerenhofstede is gelegen in een schitterend rivierenlandschap op ongeveer 100 meter van een zijarm van de Gelderse IJssel, iets ten noorden van de mosterdstad Doesburg. In het met agrarische werktuigen en gereedschappen ingerichte interieur heerst een knusse gezelligheid

Faciliteiten

Wij beschikken over 4 verschillende zalen en nutuurlijk onze heerlijke binnen tuin voorzien van lekkere lounge banken,zoals de waterput tot 50 personen zaal 1 tot 400 personen zaal 2; tot 200 personen en speel paradijs binkie tot 500 en het gehele capaciteit tot 1400 personen.Verder vind u bij ons een uitgebreid scala van diverse activiteiten zoal qaudrijden,4x4,powerturns,div.buiten en binen spelen onze zalen zijn ook prima geschikt voor kleine en grote evenementen zoals vergaderingen ,teambuilding,unieke feest avonden bedrijfsuitjes van groot tot klein en voor ieders buget

Ligging

Onze geheel gerestaureerde Boerenhofstede is gelegen in een schitterend rivierenlandschap op ongeveer 100 meter van een zijarm van de Gelderse IJssel, iets ten noorden van de mosterdstad Doesburg.we zijn in het midden van nederland (15 min vanaf arnhem)gelegen met pakeer plek tot 350 auto's

Omgeving

wij zijn gelegen in een rustig uitgestrekt agrarisch gebied omringt door de ijssel