GPS personeelsfeest Ontdekkingstocht - Met uw groep de weide wereld in

personeelsfeest in Gelderland - Op pad met de GPS en een fototoestel

Gewapend met een GPS en een fototoestel gaat u de weide omgeving in. Met uw groep voert u leuke opdrachten uit. Vindt u de weg nog terug, dan staat er als beloning een heerlijk buffet voor u klaar!

Programma - Voor een geslaagd personeelsfeest

  Gewapend met een GPS we hebben ook de gps moordtocht met een fototoestel gaat u de weide omgeving in en wanneer u de opdrachten goed uitvoert heeft u misschien de kans om te overleven. Struiken, water en je eigen pad banen; dat is wat er nu moet gebeuren. Let op, de opdrachten moeten goed worden uitgevoerd anders komt u op de verkeerde plaats uit en zult u misschien wel sterven van de honger. Voor degenen die de tocht goed afleggen, is er een overheerlijk diner. Bij overleving genieten u eerst van een verfrissend drankje.

  Het diner bestaat uit een kop soep met stokbrood en u ontdekt wat er allemaal in de smickelpan zit; een pan vol met overheerlijke gerechten en veel bijpassende garnituren zoals salades, aardappels etc.

  Als nagerecht krijgt u een coupe roomijs met slagroom. Na de koffie met een bonbon kunt u terugkijken op een geslaagd personeelsfeest.

Feest boerderij - Altijd feest!

Voor elk feest - groot of klein - moet u bij deze feest boerderij zijn. Themafeesten of groepsuitjes, familie-uitjes, bedrijfsuitjes met leuke activiteiten; over iedere happening zal nog lang worden nagepraat.Een prachtige gerestaureerde boerderij gelegen in een schitterend rivierenlandschap in het midden van Nederland.

De boerderij heeft een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Hier ervaart u de gezelligheid in een knusse, gezellige en warme sfeer.
Ook beschikt de hoeve over een recreatieterrein met diverse mogelijkheden voor activiteiten zoals bijvoorbeeld buggy rijden of quad rijden paintball, 4x4 rijden u heeft keuze uit meer dan 80 arrangementen . Verder organiseren we diverse wateractiviteiten, zoals kanovaren en waterfietsen.

Douches zijn aanwezig.

Deze gezelllige GPS-ontdekkingstocht inclusief

 • ontvangst met koffie en iets lekkers
 • GPS ontdekkingstocht met opdrachten
 • een overheerlijk diner
 • coupe roomijs met slagroom na
 • ter afsluiting koffie met een bonbon
 • Prijs: € 42,50 p.p. Drankjes op afkoop of nacalculatie (afkoop € 15,- p.p. bier, fris en wijn)
  Minimaal 15 personen (anders in overleg)
  Tijdsduur 4½ uur

  Dit arrangement is eventueel uit te breiden met gezelligheids activiteiten. De prijs wordt dan € 46,50 per persoon.

  De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2017.

Onze partner

Algemeen

Onze geheel gerestaureerde Boerenhofstede is gelegen in een schitterend rivierenlandschap op ongeveer 100 meter van een zijarm van de Gelderse IJssel, iets ten noorden van de mosterdstad Doesburg. In het met agrarische werktuigen en gereedschappen ingerichte interieur heerst een knusse gezelligheid

Faciliteiten

Wij beschikken over 4 verschillende zalen en nutuurlijk onze heerlijke binnen tuin voorzien van lekkere lounge banken,zoals de waterput tot 50 personen zaal 1 tot 400 personen zaal 2; tot 200 personen en speel paradijs binkie tot 500 en het gehele capaciteit tot 1400 personen.Verder vind u bij ons een uitgebreid scala van diverse activiteiten zoal qaudrijden,4x4,powerturns,div.buiten en binen spelen onze zalen zijn ook prima geschikt voor kleine en grote evenementen zoals vergaderingen ,teambuilding,unieke feest avonden bedrijfsuitjes van groot tot klein en voor ieders buget

Ligging

Onze geheel gerestaureerde Boerenhofstede is gelegen in een schitterend rivierenlandschap op ongeveer 100 meter van een zijarm van de Gelderse IJssel, iets ten noorden van de mosterdstad Doesburg.we zijn in het midden van nederland (15 min vanaf arnhem)gelegen met pakeer plek tot 350 auto's

Omgeving

wij zijn gelegen in een rustig uitgestrekt agrarisch gebied omringt door de ijssel