Samen met Collega's een avondje Live Televisie beleven! - Uniek Teamuitje

Bij dit Avondje Live Televisie is inbegrepen:

  • Ontvangst met een drankje en een kleine versnapering
  • U krijgt een eigen gids mee die gedurende hele arrangement bij uw groep is
  • Live-uitzending bijwonen van 'De Wereld Draait Door'
  • Dineren in Mediacafé Westergasfabriek
  • Drankjes bij diner
  • Interactieve quiz met uw gids
  • Live-uitzending bijwonen van Pauw

  Prijs: € 155 p.p. op basis van minimaal 15 personen en maximaal 30 personen.
  Voor groepen tot 15 personen geldt een basistarief van € 2.325,- voor het groepsarrangement.
  Prijzen zijn exclusief BTW.
  Tijden en invulling onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid.

  Mogelijke dagen: maandag t/m vrijdag (tijdens periode van uitzending).

  Seizoenen: 9 januari t/m 19 mei 2017; 4 september t/m 8 december 2017. Informeer naar de alternatieve mogelijkheden voor arrangementen buiten deze seizoenen!

Disclaimer

Disclaimer Voor de uitvoering van dit arrangement zijn wij afhankelijk van derden, waaronder de Omroepvereniging BNNVARA en de Nederlandse Publieke Omroep. Aangezien er in dit bijzondere geval sprake is van live-televisieprogramma’s met een actueel karakter, kan het zo zijn dat door actuele gebeurtenissen of beslissingen vanuit de omroep, de betreffende programma’s niet bijgewoond kunnen worden op de geplande datum. In zo’n geval zijn wij niet aansprakelijk en is er geen mogelijkheid tot restitutie. Slechts indien tot 8 uur voor aanvang van het arrangement blijkt dat één of meerdere onderdelen om bovengenoemde redenen geen doorgang kunnen vinden, kan er in overleg een nieuwe datum worden gekozen, zonder bijkomende kosten.

De prijs van dit bijzondere bedrijfsuitje in Medialand is geldig tot en met 31 december 2017.

Avondje Live Televisie - uniek bedrijfsuitje of avondje uit met relaties!

  De gehele avond staat de groep onder begeleiding van een professionele gids. Deze gezellige gastheer en entertainer kent alle ins en outs van de televisiewereld en kan daar bovendien avondvullend over vertellen, op een bijzonder leuke, aangename manier. Gedurende de hele avond kunt u bij hem terecht voor een vraag of verzoek. Bovendien doet hij continu zijn best om de hele groep een leuke, leerzame, gedenkwaardige en bovendien gezellige avond te bezorgen!

Ontvangst / 17:30 - 18:00 uur

In het Mediacafé Westergasfabriek in Amsterdam wordt u ontvangen met een drankje en een kleine versnapering.

Live: De Wereld Draait Door / 18:00 - 20:00 uur

  De avond begint met het bijwonen van de live-uitzending van het populaire BNNVARA-programma 'De Wereld Draait Door’, gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk, live op NPO 1 van 19:00 tot 20:00 uur. Vooraf vertelt uw gids allerlei weetjes over wat er gebeurt in de studio en hoe dit programma gemaakt wordt. Wellicht lukt het hem ook om u kennis te laten maken met een paar van de bekende gasten in de studio!

Diner & Interactieve Quiz 20:00 - 22:00 uur

Tussen de programma’s door wordt er gedineerd in het Mediacafé Westergasfabriek. U kunt kiezen uit 5 voorgerechten, 5 hoofdgerechten (vlees/vis/vega) en 2 desserts (of koffie/thee). Drankjes zijn inbegrepen.

Na het diner speelt uw gids met de hele groep een interactieve quiz over televisie, met veel ingebouwd plezier!

Live: Pauw

Tenslotte woont u de live-uitzending bij van het BNNVARA-programma Pauw, gepresenteerd door Jeroen Pauw, live uitgezonden op NPO 1 van ca. 23:00 tot 24:00 uur. Het is een talkshow met interessante, actuele gasten. Uw gids zorgt ook hier weer voor de nodige begeleiding en leuke weetjes.

Onze partner

Algemeen

Onze service regelt hét bedrijfsuitje voor u op het Media Park in Hilversum. Altijd al eens mee willen maken hoe het er achter de schermen aan toegaat? Wij regelen alles voor u met betrekking tot het Media Park in Hilversum.