Smokkeltocht Maffia bedrijfsfeest in Gelderland - Bent u de douane te slim af?

Dit bedrijfsfeest is inclusief

  • ontvangst met koffie met een vleugje ?? en een ??
  • De spannende tocht met de heuse Don Al Capone waar een ieder volop zichzelf kan zijn
  • Drankjes bij de bar of binnentuin
  • kop soep met natuurlijk een vleugje ??
  • Hutselbuffet met onbeperkt vlees van minimaal 7 soort vlees, salades, sauzen, boters, vers knapperig stokbrood en een verse fruitsalade enz.
  • Irish koffie met de gesmokkelde whisky
  • Gratis kinderparadijs
Prijs: € 54,50 p.p.
Drankjes op afkoop of nacalculatieafkoop € 15,--p.p. bier, fris en wijn
Minimum aantal: 25 personen (anders in overleg)
Tijdsduur: 5 uur
De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2017.

bedrijfsfeest in Gelderland - Spannende smokkeltocht

Bent u op zoek naar een spannend bedrijfsfeestmetiets extra's ? Dan bent u hier aan het goede adres. Smokkel een voorraad whisky en wees de douane te slim af! Misschien wordt u wel de Nieuwe Don Al Capone.

Tot slot verdient u een heerlijk hutselbuffet. Lekker genieten van onbeperkt vlees, salades, sauzen, boters, vers knapperig stokbrood en een verse fruitsalade ..Irisch koffie met de gesmokkelde whisky

bedrijfsfeest - Wie van uw groep is Mister Al Capone?

  Don Al Capone woont in Italië en moet vanwege het overlijden van zijn vader naar Chicago om daar de zaken te gaan overnemen. Echter de situatie in Amerika is net als in de tijd van de drooglegging in Amerika in The Roaring Twenties. Helaas is het volgens de wet verboden whisky te vervoeren en zal de whisky gesmokkeld moeten worden. Hiervoor vraagt Don Al Capone uw hulp, want hij wil zoveel mogelijk voorraad mee hebben voor zijn lange verbijf in Amerika. Daarom deelt hij de aanwezige personen in groepen, die afzonderlijk van elkaar de whisky over land en water moeten smokkelen.

  Naast de opdrachten moeten de smokkelaars ook proberen de douane te slim af te zijn. Als ze worden aangehouden zullen ze moeten luisteren naar de douane en desnoods de whisky moeten afgeven. Naast de douane zult u nog andere gekke figuren tegenkomen die u misschien wel door omkoping op u kunt krijgen. Alles heeft tenslotte een waarde! De groep die de meeste whisky voor DonAl Capone smokkelt, kan een beloning in ontvangst nemen! Wie weet wordt dank zij uw hulp Don Al Capone naast zijn vader in deze tijd ook een groot, rijk en beroemd man!

  Bij terugkomst kunt u onder het genot van een drankje gezellig napraten en vertellen hoe u de douane heeft omgekocht. Wie weet wordt u, na het tellen van de flessen, uitgeroepen als hulp Mister al capone!


  1 Of 2 gasten zullen Mister Al Capone assisteren, dit is afhankelijk van de groepsgrootte.

party hoeve - super bedrijfs feest!

Voor elk feest - groot of klein - u moet hier zijn. Themafeesten of groepsuitjes, familie-uitjes, bedrijfsuitjes met leuke activiteiten; over iedere happening zal nog lang worden nagepraat.
De gerestaureerde boerenhofstede is gelegen in een schitterend rivierenlandschap. De boerderij heeft een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Hier ervaart u de gezelligheid in een knusse, gezellige en warme sfeer.
Ook beschikt de locatie over een recreatieterrein met diverse mogelijkheden voor activiteiten zoals bijvoorbeeld buggy rijden of quadrijden. Verder organiseren we diverse wateractiviteiten, zoals kanovaren en waterfietsen. Douches zijn aanwezig.

Onze partner

Algemeen

Onze geheel gerestaureerde Boerenhofstede is gelegen in een schitterend rivierenlandschap op ongeveer 100 meter van een zijarm van de Gelderse IJssel, iets ten noorden van de mosterdstad Doesburg. In het met agrarische werktuigen en gereedschappen ingerichte interieur heerst een knusse gezelligheid

Faciliteiten

Wij beschikken over 4 verschillende zalen en nutuurlijk onze heerlijke binnen tuin voorzien van lekkere lounge banken,zoals de waterput tot 50 personen zaal 1 tot 400 personen zaal 2; tot 200 personen en speel paradijs binkie tot 500 en het gehele capaciteit tot 1400 personen.Verder vind u bij ons een uitgebreid scala van diverse activiteiten zoal qaudrijden,4x4,powerturns,div.buiten en binen spelen onze zalen zijn ook prima geschikt voor kleine en grote evenementen zoals vergaderingen ,teambuilding,unieke feest avonden bedrijfsuitjes van groot tot klein en voor ieders buget

Ligging

Onze geheel gerestaureerde Boerenhofstede is gelegen in een schitterend rivierenlandschap op ongeveer 100 meter van een zijarm van de Gelderse IJssel, iets ten noorden van de mosterdstad Doesburg.we zijn in het midden van nederland (15 min vanaf arnhem)gelegen met pakeer plek tot 350 auto's

Omgeving

wij zijn gelegen in een rustig uitgestrekt agrarisch gebied omringt door de ijssel