Actief en gezellig arrangement - leuk bedrijfsuitstapje

Dit gezellige arrangement is inclusief

 • Ontvangst met koffie en Doesburgse mop
 • Actieve activiteiten
 • Kop soep
 • Wokbuffet of hutselbuffet
 • Coupe roomijs
 • Afsluiting met koffie en bonbon
 • Prijs: € 55,50 p.p. Minimaal 25 personen anders in overleg.
  Tijdsduur 4,5 uur.
  Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om te gaan quadrijden.

  De prijs van dit Actie-arrangement is geldig tot en met 31 december 2017.

  Actief en gezellig uit in Doesburg - actie voor jong en oud

  Een gezellig en actief dagje uit in Gelderland. U gaat onder andere touwtrekken, de stormbaan op, reuzensteppenrace en levend tafelvoetbal spelen etc! Hilariteit alom! Daarna geniet u van een welverdiend wokbuffet of en hutselbuffet.

  Een leuk all-in en een unieke teambuilding arrangement voor uw groep.

  Programma - Lekker actief met uw groep

  U wordt ontvangen met koffie en een Doesburgse mop Daarna beginnen we met het actieve programma met Twisterbaan, stormbaan, reuzenstep wedstrijd, touwtrekken en levendtafelvoetbalspel en natuurlijk de kop van jut. Van al deze activiteiten heeft u vast en zeker honger gekregen.

  Er staat een wokbuffet of een hutsel klaar met heel veel lekkers: we beginnen met een kop soep met broodjes en kroepoek, overheerlijke gerechten van vlees en vis die à la minute worden bereid door onze chef-kok in de show woktafel.

  Bij het Hutselbuffet kunt u onbeperkt genieten van de Motorpannen. U heeft hierbij de keuze uit minimaal 7 soorten vlees, waaronder varkenshaas, biefstuk, kalkoen, kipfilet en schnitzel. Daarnaast 7 soorten salades en paprika-, uien-, champignons,Natuurlijk met vers gebakken broodjes, frites, gebakken aardappels en koude en warme sauzen.

  Daarna krijgt u nog een lekker toetje. We sluiten deze leuke dag af met koffie en een bonbon.

  Altijd feest!

  Themafeesten of groepsuitjes, familie-uitjes, bedrijfsuitjes met leuke activiteiten; over iedere happening zal nog lang worden nagepraat.De gerestaureerde boerderij in Doesburg, gelegen in een schitterend rivierenlandschap. De boerderij heeft een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Hier ervaart u de gezelligheid in een knusse, gezellige,warme en unieke sfeer.

  Ook beschikt de locatie over een recreatieterrein met diverse mogelijkheden voor activiteiten zoals bijvoorbeeld 4x4 rijden of quadrijden en paintball en diverse tochten. Verder organiseren we diverse wateractiviteiten, zoals kanovaren en waterfietsen. Douches zijn aanwezig.

  Onze partner

  Algemeen

  Onze geheel gerestaureerde Boerenhofstede is gelegen in een schitterend rivierenlandschap op ongeveer 100 meter van een zijarm van de Gelderse IJssel, iets ten noorden van de mosterdstad Doesburg. In het met agrarische werktuigen en gereedschappen ingerichte interieur heerst een knusse gezelligheid

  Faciliteiten

  Wij beschikken over 4 verschillende zalen en nutuurlijk onze heerlijke binnen tuin voorzien van lekkere lounge banken,zoals de waterput tot 50 personen zaal 1 tot 400 personen zaal 2; tot 200 personen en speel paradijs binkie tot 500 en het gehele capaciteit tot 1400 personen.Verder vind u bij ons een uitgebreid scala van diverse activiteiten zoal qaudrijden,4x4,powerturns,div.buiten en binen spelen onze zalen zijn ook prima geschikt voor kleine en grote evenementen zoals vergaderingen ,teambuilding,unieke feest avonden bedrijfsuitjes van groot tot klein en voor ieders buget

  Ligging

  Onze geheel gerestaureerde Boerenhofstede is gelegen in een schitterend rivierenlandschap op ongeveer 100 meter van een zijarm van de Gelderse IJssel, iets ten noorden van de mosterdstad Doesburg.we zijn in het midden van nederland (15 min vanaf arnhem)gelegen met pakeer plek tot 350 auto's

  Omgeving

  wij zijn gelegen in een rustig uitgestrekt agrarisch gebied omringt door de ijssel