Hollandse feestavond in Gelderland- Compleet verzorgd bedrijfsuitje in Hollandse sferen

Bij dit bedrijfsuitje is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie en koek
  • Onbeperkt eten en drinken
  • Entertainment gedurende de hele avond
  • Tijdsduur 4.5 uur
Prijs: € 57,50 p.p. Minimum aantal: 50 personen

Voor een feest alleen voor uw gezelschap zal in overleg de datum en de aanvangstijd worden bepaald. Mocht u iets gewijzigd willen hebben, dan kan dit in overleg.

Kleine groepen Groepen vanaf 4 pers zijn te boeken op de All inclusive inschrijf Themafeesten van de locatie . Hierover informeren wij u graag.

De prijs van dit bedrijfsuitje is geldig tot en met 31 december 2017.

Ik hou van Holland - Themafeest vol gezelligheid en Hollandse sfeer

Geniet samen met uw collega's van een onvervalste Hollandse avond. De Hollandse sfeer speelt tijdens dit All-in themafeest een belangrijke rol. Uiteraard zullen de Hollandse hapjes en drankjes niet ontbreken tijdens deze feestavond.

Compleet verzorgd themafeest in Gelderland

  De vers gezette koffie met koek wordt geserveerd. Na de koffie kunt u de hele avond onbeperkt genieten van bier fris en wijnen.

  De muziek gaat beginnen en het feest kan beginnen. Tevens kan er tegen meerprijs een regio artiest optreden, deze zal de sfeer tot grote hoogte brengen.

  De koks brigade zal op deze avond een echt Hollands koud en warm buffet bereiden en serveren, waar iedereen onbeperkt van mag smullen. Met veel salades, vlees en visspiegels, warme beenham aan het buffet getrancheerd, kipfilet, stae snitzels aardappelgarnituren enz. meer dan 40 verschillende gerechten.

  Nadat de buikjes rond zijn gaan we met zijn allen de dansvloer overvol maken. Als er verzoekplaatjes zijn dan kun je deze doorgeven aan de DJ deze zal ze dan zeker ten gehore brengen. Zo zal de avond tot het eind toe gezellig zijn. En een alcoholcontrole gebeurt zeker niet op de parkeerplaats. Maar laat je toch maar bobben. Sfeer en Hollandse gezelligheid zijn op deze avond de rode draad.

Top locatie - Altijd feest!

Voor elk feest - groot of klein - moet u bij De locatie zijn. Themafeesten of groepsuitjes, familie-uitjes, bedrijfsuitjes met leuke activiteiten; over iedere happening zal nog lang worden nagepraat.

Restaurant & locatie is een gerestaureerde boerenhofstede in Doesburg, gelegen in een schitterend rivierenlandschap. De boerderij heeft een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Hier ervaart u de gezelligheid in een knusse, gezellige en warme sfeer.

Ook beschikt de locatie over een recreatieterrein met diverse mogelijkheden voor activiteiten zoals bijvoorbeeld buggy rijden of quadrijden. Verder organiseren we diverse wateractiviteiten, zoals kanovaren en waterfietsen. Douches zijn aanwezig.

Onze partner

Algemeen

Onze geheel gerestaureerde Boerenhofstede is gelegen in een schitterend rivierenlandschap op ongeveer 100 meter van een zijarm van de Gelderse IJssel, iets ten noorden van de mosterdstad Doesburg. In het met agrarische werktuigen en gereedschappen ingerichte interieur heerst een knusse gezelligheid

Faciliteiten

Wij beschikken over 4 verschillende zalen en nutuurlijk onze heerlijke binnen tuin voorzien van lekkere lounge banken,zoals de waterput tot 50 personen zaal 1 tot 400 personen zaal 2; tot 200 personen en speel paradijs binkie tot 500 en het gehele capaciteit tot 1400 personen.Verder vind u bij ons een uitgebreid scala van diverse activiteiten zoal qaudrijden,4x4,powerturns,div.buiten en binen spelen onze zalen zijn ook prima geschikt voor kleine en grote evenementen zoals vergaderingen ,teambuilding,unieke feest avonden bedrijfsuitjes van groot tot klein en voor ieders buget

Ligging

Onze geheel gerestaureerde Boerenhofstede is gelegen in een schitterend rivierenlandschap op ongeveer 100 meter van een zijarm van de Gelderse IJssel, iets ten noorden van de mosterdstad Doesburg.we zijn in het midden van nederland (15 min vanaf arnhem)gelegen met pakeer plek tot 350 auto's

Omgeving

wij zijn gelegen in een rustig uitgestrekt agrarisch gebied omringt door de ijssel