All inclusive Dance classics Bedrijfsavond - Swingend bedrijfsuitje in Gelderland

Dit swingende bedrijfsuitje gelderland is inclusief

  • ontvangst met een cocktail en koffie
  • entertainment gedurende de hele avond
  • onbeperkt eten en drinken
  • aankleding zaal
Prijs: € 62,50 p.p.
Tijdsduur: 4,5 uur Minimum aantal: 75 personen

Voor een feest alleen voor uw gezelschap zal in overleg de datum en de aanvangstijd worden bepaald. Mocht u iets gewijzigd willen hebben, dan kan dit in overleg.

Groepen vanaf 4 pers zijn te boeken op onze inschrijf all inclusieve thema avonden.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2017.
De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Swingend bedrijfsuitje gelderland - Dansen op dance classics

Een dance classics avond, waar sfeer en oude herinneringen samen komen. Met muziek van Tina Turner, Pointer sisters, John Travolta & Olivia Newton John. Een all-in avond met onbeperkt eten en drinken. Geweldig bedrijfsuitje

Dance classics - Laat oude tijden herleven

  Bij binnenkomst hoor je oude tijden herleven met bekende melodieën. De meest gedronken cocktail van die tijd ’De Knipperbol’ staat bij binnenkomst al voor u klaar. Na deze heerlijke cocktail wordt de vers gezette koffie geserveerd met wat lekkers en daarna kunt u dan de hele avond drinken wat u maar wilt.

  De dansvloer is vrij en helemaal van u. De koks-brigade is ondertussen druk in de weer om een overheerlijke uitgebreide buffeten voor u te bereiden en te serveren. Ook de nostalgische ijscokar zal deze avond niet ontbreken. Nadat u genoeg gegeten heeft zal de muziek weer ten strijde trekken en de sfeer weer doen opzwepen. Mochten er verzoekplaatjes zijn, dan kun je deze doorgeven aan onze DJ.

  Als de klok 12 uur slaat zal deze gezellige avond ten einde zijn, maar als finale hebben we nog een paar geweldige uitsmijters voor u in petto. Op deze avond is er ook een gastoptreden van b.v. Tina Turner act en Misses Soul. Ook zullen er diverse give aways worden uitgereikt!

Partyboerderij - Super bedrijfsuitje gelderland

Voor elk feest - groot of klein - moet u bij De locatie zijn. Themafeesten of groepsuitjes, familie-uitjes, bedrijfsuitjes met leuke activiteiten; over iedere happening zal nog lang worden nagepraat.
Een prachtig gerestaureerde boerenhofstede in Doesburg, gelegen in een schitterend rivierenlandschap. De boerderij heeft een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Hier ervaart u de gezelligheid in een knusse, gezellige en warme sfeer.

Ook beschikt de hoefe over een recreatieterrein met diverse mogelijkheden voor activiteiten zoals bijvoorbeeld buggy rijden of quadrijden. Verder organiseren we diverse wateractiviteiten, zoals kanovaren en waterfietsen. Douches zijn aanwezig.

Data

Grote groepen over meerdere avonden mogelijk op aanvraag.

Groepen vanaf 4 pers zijn te boeken op onze inschrijf all inclusieve thema avonden de prijs van deze avonden zijn € 49,95 all-inclusive (deze avonden zijn wel met meerdere groepen en op vaste data's).
Informeer naar de data en verschillende thema's die we aanbieden.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Fietsenstalling
 • Speelparadijs

IJsselboerderij.nl

Toplocatie aan de IJssel

Zin een gezellig familiefeest, stoer vriendenuitje, vriendinnenweekend of vrijgezellendag? Op IJsselboerderij.nl vindt u alles onder 1 dak. Feesten, indoor programma's, outdoor activiteiten, een speelparadijs voor de kleintjes en zelfs chalets aan het water om te overnachten. Voor ieder wat wils, van jong tot oud en voor gezelschappen van 6 tot 1400 gasten. Hier is het altijd feest!

Alles vindt u hier onder 1 dak!

Deze toplocatie aan de IJssel heeft alles onder 1 dak. Wij bieden u vertier van groot tot klein zowel voor de allerkleinsten is er een overdekt speelparadijs van maar liefst 1.000 m2, een waar spektakel waar u geen kind aan ze heeft.

Naast het speelparadijs beschikt IJsselboerderij.nl over 3 verschillende zalen voor feesten, diners en indoor programma's als workshops en spelprogramma's. Ook outdoor is er rondom de locatie van alles te doen en te beleven. Van Levend-tafelvoetbal, Buks-Boog schieten, 4x4 rijden, Solextochten en Quadrijden tot paintballen, gps-tochten en prachtige fietstochten langs de Ijssel. We bieden diverse arrangementen maar kunnen uiteraard een programma voor u samenstellen.

Er is voor ieder wat wils!

Overnachten in een chalet aan het water

Deze unieke boerderij is schitterend gelegen, midden in de natuur aan het water, tussen de Veluwe en de Achterhoek en op nog geen kwartiertje rijden van Arnhem. Achter de boerderij ligt een recreatiepark met chalets waar u tot maximaal 6 personen in kunt overnachten. U kunt uw dagje uit dus gerust verlengen met een overnachting. Zo kan iedereen volop van het programma genieten en hoeft niemand naar huis te rijden.

Prachtige omgeving aan de IJssel

Deze schitterende locatie is omgeven door groene landerijen en op steenworp afstand van de ijssel maar ook de authentieke Hanzestad Doesburg ligt binnen bereik.