Feestelijke Dinnershow Rotterdam is Hot - helemaal 010

Bij deze Dinnershow Rotterdam is hot is inbegrepen:

  • Swingende avond van 19.30 tot 23.30
  • Welkomstdrankje en trendy hapjes
  • Smaakvol koud en warm buffet en ijsdessert
  • ALLE DRANKEN van de nationale bar
  • Live muziek, show, presentatie en zang
  • Rotterdamse humor en originele partypicture
  • Havencruise op stoom en gelegenheid tot dansen
  • Incl. BTW en excl. € 5,00 reserveringskosten per nota

Prijs: € 79,50 p.p. 

Data zijn:

16 september 2017
23 september 2017
11 november 2017 

De prijs van deze spetterende dinnershow is geldig op de hierboven genoemde data. Prijzen voor een exclusieve avond zijn op aanvraag.


De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Feestelijke Dinnershow Rotterdam is Hot - Helemaal 010

  Rotterdam is the place to be! Havenstad, cultuurstad, wereldstad. Uitgeroepen tot COOLSTE stad van Nederland. Daar moet je zijn voor een culinaire, muzikale en vooral feestelijke avond, varend langs de havens en de skyline.

Helemaal 010

  De avond zit vol verrassende momenten en spetterende optredens. Helemaal 010. Jubilarissen worden gehuldigd, terwijl er aan mooi gedekte tafels wordt genoten van culinaire heerlijkheden. De show start op de dansvloer maar komt ook in de salons door het gehele schip. Dus waar u ook zit: u maakt het mee, live!

  Happy starter

  Trendy Rotterdamse hapjes

  Dinerbuffet 

  Warm en koud buffet met vlees-, vis- en vegetarisch gerechten, salades, brood en sauzen.

  Spectaculair geopend met de showlift.

  Eerlijke dagverse producten uit zee en van het land, authentiek en smakelijk!

  Sweet memories

  Verrassend ijsdessert

Een dinnershow met het ware ‘wow-gevoel’

  Tijdens onze dinnershows is het volop genieten van het uitzicht over de Maas, heerlijk eten en drinken, gezelligheid, vermakelijke entertainment en mooie muziek.

  Ligplaats
  Gelegen in Rotterdam aan de Maasboulevard, is deze nostalgische, gerestaureerde raderstoomboot dé locatie voor unieke feesten,  Evenementen op maat en dinnershows in Rotterdam

Ruim 80 meter feest

Aan exclusiviteit geen gebrek. Aan boord kunt u rekenen op een koninklijke verzorging in nostalgische sferen. Tijdens uw verblijf in één van de monumentale salons geniet u samen met uw gasten van het beste dat organisatie, bemanning en keukenbrigade u te bieden hebben. Daarom: welkom aan boord. U staat op het punt iets bijzonders te beleven.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • Receptie

Onze partner

Algemeen

Deze raderstoomboot is Europa's grootste raderstoomboot en ligt middenin de skyline van Rotterdam. Aan boordworden fantastische feestavonden georganiseerd: de Showboat Party. Een all-inclusive dinnershow waar het de gasten aan niets ontbreekt: heerlijk eten, dranken inbegrepen, bruisend entertainment en een havencruise op stoom. Er is keuze uit meerdere thema's in verschillende prijsklassen.

Faciliteiten

Het schip beschikt over 5 salons verspreid over 2 dekken. Totaal 460 zitplaatsen beschikbaar, allen binnendeks. Er zijn diverse buitendekken, waarop ook gerookt mag worden. Uitgebreide toiletten en een garderobe benedendeks, er is ook een invalidentoilet op het hoofddek. Het hoofddek is drempelvrij en dus geschikt voor rolstoelgebruikers. De salons hebben een diverse stijlen en een eigen karakter, het is ook mogelijk voor een groep om een gehele salon te reserveren. Tijdens de all-inclusive dinnercruise krijgen uw gasten gereserveerde plaatsen. De gasten hebben vlakbij hun eigen zitplaats een buffetpunt. Speciale dieetwensen vernemen wij graag, dan kan de chef-kok een apart gerecht bereiden.

Ligging

De raderstoomboot heeft haar vaste ligplaats aan de Maasboulevard in Rotterdam, direct naast het voormalig tropisch zwemparadijs Tropicana. Deze is goed bereikbaar met de auto, via de snelweg A16 Utrecht - Rotterdam - Breda,afrit 25 Centrum / Capelle aan den IJssel/ Havens 100-200. U volgt de borden haven nummer 150 en eindigt op de kade voor het schip. Parkeren is voor de deur mogelijk (gratis vanaf 18.00 uur en in het gehele weekend).Ook is het schip prima bereikbaar via openbaar vervoer. Trein via Rotterdam Blaak, Metro Oostplein op tram 21 De Esch, uitstappen Willem Ruyslaan. Voor navigatie kunt u aanhouden: Maasboulevard 100 Rotterdam.

Omgeving

De raderstoomboot ligt op de Maas, middenin de spectaculaire sky-line van Rotterdam. U vaart langs de moderne en verlichte skyline van Rotterdam en door het havengebied. In de Rotterdamse havens is er altijd bedrijvigheid, het is immers Europa's grootste havenstad.