Kerst Dinnershow op de Partyboot - X-Mas Fever in Rotterdam

Bij deze X-Mas Fever Dinnershow in Rotterdam is inbegrepen:

  • Feestelijk welkomstdrankje en luxe hapjes
  • Havencruise op stoom en gelegenheid tot dansen
  • Smaakvol koud en warm Kerstbuffet
  • Alle drankjes nationale & internationale bar 
  • Kerst Grand Dessert
  • Live muziek, presentatie en zang
  • Gastoptreden Table Magician
  • Vrolijke kerstman
  • Partypictures terug te zien op Facebook

Prijs: € 89,50 p.p. 

De prijs van deze X-mas Fever Dinnershow in Rotterdam is geldig op 9 en 16 december 2017.


De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

X-Mas Fever op de Partyboot in Rotterdam

Deze speciale X-Mas Fever dinnershow staat in het teken van de komende kerstdagen. Het schip is prachtig gedecoreerd in een sfeervolle kerstsfeer en door onze wervelende cast van enthousiaste entertainers wordt u meegenomen in de heerlijke en warme gezelligheid van de decembermaand. Een avond vol vermaak en uitstekend tafelen. Vanaf binnenkomst wordt u als eregast door de kapitein ontvangen. Vervolgens wacht u een compleet verzorgde en onvergetelijke avond uit!

De Dinnershow X-Mas Fever speelt op een aantal data: 9 en 16 decemnber 2017.

Kom alvast in de stemming voor de Kerst

  Kerst is het feest van lekker eten, heerlijk samenzijn met collega’s, vrienden of familie, gezelligheid rond de kerstboom en een feestelijke afsluiting van het jaar. Rotterdam is de stad bij uitstek om lekker te genieten van de gezellige decembermaand. De hele stad staat in het teken van de winter en in dit plaatje past de mooie verlichte Raderstoomboot prachtig. Een mooie gelegenheid om een onvergetelijk kerstfeest te beleven.

  Entertainment
  Het kerstprogramma wordt ingevuld door een live band met een onuitputtelijk repertoire, van sfeervolle achtergrond muziek tijdens het diner tot ‘golden oldies’ en bovendien de nieuwste top 40-hits. Stil zitten is geen optie. Er wordt volop gedanst! Entertainers zorgen voor de vrolijke noot aan boord. De kerstman maakt het feest compleet. Heeft u een jubileum? Laat het ons weten. En maak de leukste en gekste partyfoto’s bij de Phocabby in de entreehal.

Showprogramma

  WELCOME ON BOARD - Vanaf 19:30 uur
  Na een hartelijk welkom door de kapitein wordt u ontvangen met een feestelijk welkomstdrankje en luxe hapjes. U bent te gast aan boord van Europa’s grootste raderstoomboot varend op een originele stoommachine. Het interieur, de geur, de ambiance, de romantiek en de nostalgie, alles aan boord getuigt van een vurige passie voor het stoomtijdperk. Loop vooral eens door de salons en neem een kijkje bij de draaiende raderen en de 750PK machine.

  LET’S CRUISE - Na 20.00 uur
  Net als vroeger klinkt het sein van de stoomfluit als teken voor vertrek. De cruise door de Rotterdamse havens kan beginnen. Tijdens de vaart geniet jong en oud van het zicht op de prachtig verlichte skyline en het havengebied. 

  LET THE SHOW BEGIN
  Met een swingende openingsact ben je direct in de juiste stemming. Maak kennis met cast & crew. Sprankelende entertainers zorgen voor een gevarieerd showprogramma en een bruisende sfeer aan boord.

  DINNER TIME
  Op spectaculaire wijze met een reusachtige buffetlift wordt het kerstdiner geopend. Er is keuze uit luxe vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Dagverse producten, eerlijk en met liefde aan boord bereid. De bediening is gastvrij en serveert tijdens de gehele cruise onbeperkt alle aanwezige dranken, ook buitenlands gedistilleerd. Er volgt een verrukkelijke Grand Dessert. Een tafel vol zoete zaligheden, met een ruime keuze aan heerlijke kersttraktaties.

  LIVE ON STAGE
  Een wervelende show, entertainment dat iedereen weet te verrassen. De swingende showgirls gaan helemaal los. De live muziek zal de dansvloer doen trillen met heerlijke dansnummers van toen en van nu. Iets speciaals te viersen? Vertel het ons. Jubilarissen worden in het zonnetje gezet. 

  Grand Finale
  Iedereen op de dansvloer! En maak ook een leuke partyfoto met collega’s, familie of vrienden bij de Phocabby. Rond 23.30 uur keert De Majesteit terug. De volledige cast neemt op muzikale wijze afscheid. Ter afsluiting serveren wij een kopje eerlijke koffie met kerstlekkernijen. Of neem een laatste drankje want de bars worden gesloten.

  Happy End - om 24.00 uur
  Helaas, aan alles komt een eind. Met een mooie herinnering aan deze bijzondere kerstparty keert u huiswaarts.

8.0 | 1 review

Reviews van gasten

Anoniem

8

Was een gezellige en geslaagde avond.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • Receptie

Onze partner

Algemeen

Deze raderstoomboot is Europa's grootste raderstoomboot en ligt middenin de skyline van Rotterdam. Aan boordworden fantastische feestavonden georganiseerd: de Showboat Party. Een all-inclusive dinnershow waar het de gasten aan niets ontbreekt: heerlijk eten, dranken inbegrepen, bruisend entertainment en een havencruise op stoom. Er is keuze uit meerdere thema's in verschillende prijsklassen.

Faciliteiten

Het schip beschikt over 5 salons verspreid over 2 dekken. Totaal 460 zitplaatsen beschikbaar, allen binnendeks. Er zijn diverse buitendekken, waarop ook gerookt mag worden. Uitgebreide toiletten en een garderobe benedendeks, er is ook een invalidentoilet op het hoofddek. Het hoofddek is drempelvrij en dus geschikt voor rolstoelgebruikers. De salons hebben een diverse stijlen en een eigen karakter, het is ook mogelijk voor een groep om een gehele salon te reserveren. Tijdens de all-inclusive dinnercruise krijgen uw gasten gereserveerde plaatsen. De gasten hebben vlakbij hun eigen zitplaats een buffetpunt. Speciale dieetwensen vernemen wij graag, dan kan de chef-kok een apart gerecht bereiden.

Ligging

De raderstoomboot heeft haar vaste ligplaats aan de Maasboulevard in Rotterdam, direct naast het voormalig tropisch zwemparadijs Tropicana. Deze is goed bereikbaar met de auto, via de snelweg A16 Utrecht - Rotterdam - Breda,afrit 25 Centrum / Capelle aan den IJssel/ Havens 100-200. U volgt de borden haven nummer 150 en eindigt op de kade voor het schip. Parkeren is voor de deur mogelijk (gratis vanaf 18.00 uur en in het gehele weekend).Ook is het schip prima bereikbaar via openbaar vervoer. Trein via Rotterdam Blaak, Metro Oostplein op tram 21 De Esch, uitstappen Willem Ruyslaan. Voor navigatie kunt u aanhouden: Maasboulevard 100 Rotterdam.

Omgeving

De raderstoomboot ligt op de Maas, middenin de spectaculaire sky-line van Rotterdam. U vaart langs de moderne en verlichte skyline van Rotterdam en door het havengebied. In de Rotterdamse havens is er altijd bedrijvigheid, het is immers Europa's grootste havenstad.