Mississippi Steamboat Night - All-in dinnershow op het water

Bij deze All-In dinnershow op het water in Rotterdam is inbegrepen:

  • Swingende thema avond van 19.30 tot 23.30 uur
  • Welkomstcocktail & trendy hapjes
  • Smaakvol koud en warm buffet en ijsdessert
  • Alle dranken van de nationale bar
  • Live muziek, presentatie en zang
  • Havencruise op stoom en gelegenheid tot dansen
  • Partypictures
  • Black Jack
  • Wervelende dansshows
  • Entertainment bij u aan tafel en in de salon

Prijs: € 84,50 per volwassene.
Prijs: € 39,50 voor kinderen t/m 11 jaar.
Reserveringskosten à € 5,00 per factuur.

Data zijn:

Zaterdag 25 november 2017

De prijs van dit All-In themafeest in Zuid-Holland is geldig op de hierboven genoemde data. Prijzen voor een exclusieve avond zijn op aanvraag.


De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Mississippi Steamboat Night - All-in dinnershow op het water

  Coming soon on board of the Paddlesteamer! Een spetterende rivercruise in de sfeer van de Mississippi. All the way from St. Louis to Memphis and New Orleans. Het wordt een groots culinair en bovenal muzikaal vaarfeest. Don't miss it!!

Showboat Party - Groots, Culinair Vaarfeest

  Vaar mee met de showboat op een dinnercruise naar verre bestemmingen. Het wordt een feestelijke cruise vol muzikaal spektakel en culinaire verrassingen. Laat u meevoeren op de golven van deze Holidaycruise, die afkoerst op een swingende aankomst in verre havens!

Een avond om nooit te vergeten

Stelt u zich eens voor ... U stapt aan boord van een koninklijk stoomschip. Het warme welkom door de bemanning, de prachtige entourage, de sfeervolle salons, de fonkelende lichtjes in de havens ... het brengt u direct in de juiste sfeer. Heerlijk varen, samen eten, met elkaar praten, ontspannen & netwerken, of feesten & flirten, maar vooral genieten van een perfecte begeleiding: het komt allemaal samen in de prachtige ambiance aan boord van onze partyboot.

Ruim 80 meter feest

Aan exclusiviteit geen gebrek. Aan boord kunt u rekenen op een koninklijke verzorging in nostalgische sferen. Tijdens uw verblijf in één van de monumentale salons geniet u samen met uw gasten van het beste dat organisatie, bemanning en keukenbrigade u te bieden hebben. Daarom: welkom aan boord. U staat op het punt iets bijzonders te beleven.

8.5 | 4 reviews

Reviews van gasten

Ineke Geelhoed

8

we werden vriendelijk ontvangen op de boor en naar onze plaats gebracht, door de mooie grote ramen kon iedereen goed naar buiten kijken, het buffet was niet uitgebreid, maar wat er was was voldoende en lekker. een leuke avond met lekkere muziek en een mooie rondvaart

real de groot

9

was gewone goed eten goed personeel goed en show goed ik komt nog keer terug het was een heel mooi avond echt genoten

adrie Spong de Lint

8

we hebben het heel goed naar ons zin gehad eten en drinken was zeer goed

Betty Harsing-de Vos

9

Mijn familie en ik (dit waren bij elkaar 17 personen) hebben erg genoten van dit avondje uit, met voor iedereen leuk vermaak. De kinderen vonden ook de zakjes popcorn erg lekker.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • Receptie

Onze partner

Algemeen

Deze raderstoomboot is Europa's grootste raderstoomboot en ligt middenin de skyline van Rotterdam. Aan boordworden fantastische feestavonden georganiseerd: de Showboat Party. Een all-inclusive dinnershow waar het de gasten aan niets ontbreekt: heerlijk eten, dranken inbegrepen, bruisend entertainment en een havencruise op stoom. Er is keuze uit meerdere thema's in verschillende prijsklassen.

Faciliteiten

Het schip beschikt over 5 salons verspreid over 2 dekken. Totaal 460 zitplaatsen beschikbaar, allen binnendeks. Er zijn diverse buitendekken, waarop ook gerookt mag worden. Uitgebreide toiletten en een garderobe benedendeks, er is ook een invalidentoilet op het hoofddek. Het hoofddek is drempelvrij en dus geschikt voor rolstoelgebruikers. De salons hebben een diverse stijlen en een eigen karakter, het is ook mogelijk voor een groep om een gehele salon te reserveren. Tijdens de all-inclusive dinnercruise krijgen uw gasten gereserveerde plaatsen. De gasten hebben vlakbij hun eigen zitplaats een buffetpunt. Speciale dieetwensen vernemen wij graag, dan kan de chef-kok een apart gerecht bereiden.

Ligging

De raderstoomboot heeft haar vaste ligplaats aan de Maasboulevard in Rotterdam, direct naast het voormalig tropisch zwemparadijs Tropicana. Deze is goed bereikbaar met de auto, via de snelweg A16 Utrecht - Rotterdam - Breda,afrit 25 Centrum / Capelle aan den IJssel/ Havens 100-200. U volgt de borden haven nummer 150 en eindigt op de kade voor het schip. Parkeren is voor de deur mogelijk (gratis vanaf 18.00 uur en in het gehele weekend).Ook is het schip prima bereikbaar via openbaar vervoer. Trein via Rotterdam Blaak, Metro Oostplein op tram 21 De Esch, uitstappen Willem Ruyslaan. Voor navigatie kunt u aanhouden: Maasboulevard 100 Rotterdam.

Omgeving

De raderstoomboot ligt op de Maas, middenin de spectaculaire sky-line van Rotterdam. U vaart langs de moderne en verlichte skyline van Rotterdam en door het havengebied. In de Rotterdamse havens is er altijd bedrijvigheid, het is immers Europa's grootste havenstad.