Oudejaarsparty in Rotterdam - Personeelsfeest op de Partyboot

Bij dit personeelsfeest in Rotterdam is inbegrepen:

  • Spetterende Oudejaarsparty van 21:00-02:00 uur
  • Feestelijk welkomstdrankje
  • Cocktailhapjes
  • Havencruise op stoom en gelegenheid tot dansen
  • Smaakvol koud en warm Souper Buffet
  • Alle drankjes nationale & internationale bar
  • Glas bubbels om 24.00 uur
  • Verrassingdessert, oliebollen en appelflappen
  • Live muziek, presentatie en zang
  • Gastoptreden Vadertje Tijd & Table Magic
  • Dansshow
  • Partypictures terug te zien op Facebook

  All-IN Prijs: € 125 p.p.

  Exclusief € 5,00 reserveringskosten.

  Het aantal opgegeven personen is bindend. Tot uiterlijk 2 weken voor aanvang van de Oudejaarsparty kan er 10% van het aantal gereserveerde plaatsen kosteloos geannuleerd worden. Bij grotere gezelschappen raden wij een annuleringsverzekering aan.

  Dit personeelsfeest in Rotterdam is te boeken op zondag 31 december 2017.

Oudejaarsparty in Rotterdam

Luid met een fantastisch oudejaarsparty het nieuwe jaar in met een bruisend feest op de Partyboott midden op De Maas. Als speciale gast komt Vadertje Tijd aan boord. Klokslag twaalf uur barst het feest na een bruisende toast in alle hevigheid los! In de Rotterdamse haven sluiten we het oude jaar in stijl af en verwelkomen we samen met alle gezellige en vrolijke gasten aan boord het krakend verse jaar. Terwijl de antieke stoomfluiten van De Majesteit het oude jaar uitblazen, danst u het nieuwe jaar in. Het is één groot feest op deze sprookjesachtige plek midden op de Maas!

Entertainment

  De Oudejaarsparty wordt verzorgd met een swingend entertainmentprogramma. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door een allround live duo, met een onuitputtelijk repertoire, er kan dus volop gedanst worden. Naast de geweldige feestsfeer rondom de dansvloer zorgen onze entertainers er voor dat u zich geen moment zult vervelen.

Het programma:

  WELCOME ON BOARD - VANAF 21.00 UUR
  Zo wordt u door onze kapitein en de crew hartelijk verwelkomd aan boord van Europa’s grootste raderstoomboot. De enige in Nederland varend op een echte stoommachine. Met een feestelijk drankje en luxe hapjes kunt u de sfeervolle ambiance van het schip zelf ervaren. Aan uw gereserveerde tafel(s) bent u zeker van een comfortabele zitplaats. Maar kijk vooral ook rond in de prachtige salons en bij de doorkijk in de machinekamer.

  LET’S CRUISE - NA 21.45 UUR
  Net als vroeger klinkt het sein van de stoomfluit, het teken dat uw cruise gaat beginnen! Jong en oud genieten van het uitzicht, zowel buiten op de verlichte skyline en het havengebied, als binnen op de antieke stoommachine en de draaiende raderen. Maak het mee, live! Met een swingende openingsact bent u direct in de juiste stemming.

  DINNER TIME
  U wordt verwend met een souper, een uitgebreid variëteit van luxe vegetarische, vis- en vleesgerechten. De opening is een waar spektakel: rechtstreeks vanuit de kombuis wordt via aan showlift het Oudejaarsbuffet gepresenteerd. Daarbij wordt u door onze bediening voorzien van alle dranken van de nationale en internationale bar. En proef vooral ook van de overheerlijke mini-oliebollen en appelflapjes! Vanuit de Zoete Hoek wordt na de jaarwisseling een lekker verrassingsdessert geserveerd.

  HAPPY NEW YEAR!!!
  De kurken knallen! Wij toosten met een glas bubbels op het nieuwe jaar. U heeft prachtig zicht op het vuurwerk boven Rotterdam en omgeving, terwijl wij op ludieke wijze het oude jaar uitblazen met onze stoomfluit! Gelukkig Nieuwjaar!

  LIVE ON STAGE
  Laat u verrassen door de spetterende optredens van onze showgirls. De live muziek zorgt voor bekende en dansbare hits. Het dak gaat er af! Stilzitten is geen optie. En maak zelf een originele partyfoto bij de Phocabby. 

  FINAL - 01.15 UUR
  De dansvloer staat vol terwijl De Majesteit afmeert aan de Maasboulevard. Nog even en dan wordt de bar gesloten. Bestel een laatste drankje of een kopje eerlijke koffie.

  THE END – OM 02.00 UUR
  De Oudejaarsparty is teneinde en bij het ontschepen nemen wij afscheid. Het is ongetwijfeld een onvergetelijke start van het nieuwe jaar. Kom goed thuis en tot ziens aan boord!

Onze partner