Gezellige kinderfeestjes in Nijmegen

Gezellige kinderfeestjes op locatie

Gezellige kinderfeestjes in Nijmegen. Laat uw kind zelf kiezen uit een van de leuke feestjes.

Gezellige kinderfeestjes op locatie

Pippy biedt keuze uit verschillende leuke en gezellige kinderfeestjes. Als je zelf een ander idee hebt over je kinderfeestje, denkt Pippy met je mee en maken we een feestje naar jouw eigen keuze. Er is veel mogelijk bij Pippy. De feestjes kunnen gegeven worden op locatie of gezellig bij je thuis!

- Mozaieken
- Zandschilderijtje maken
- Schminken of Glittertattoo
- Feestje en pannenkoeken eten!
- Stepfeest of GPS-tocht!
- Streetdance of zumba

*Verschillende prijzen, vraag naar de mogelijkheden

Prijs per persoon: €11,25
Duur van de activiteit: 2.0 uur
Minimaal aantal personen: 8

De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Onze partner

Algemeen

Nijmegen is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland. De stad is gelegen aan de Duitse grens en is de grootste stad van Gelderland. Nijmegen ligt aan de Waal.

Smallevents Nijmegen

Bent u met een klein groepje maar wilt u toch een leuk uitje organiseren voor uw groep? In Nijmegen hebben we verschillende mogelijkheden hiervoor. Uiteraard zijn er voor de actievelingen onder ons verschillende activiteiten zoals bijvoorbeeld een Solex Tocht en verschillende stadsspelen. Daarnaast zijn er veel verschillende workshops te boeken in Nijmegen. Van een workshop paaldansen tot een workshop cocktail shaken en van een workshop disco dansen tot een smartlappen workshop. Wilt u na één van deze leuke activiteiten ergens lekker een hapje eten? Geniet van een uitgebreide lunch of klets lekker bij met je vriendinnen onder het genot van een high tea. Kortom: de mogelijkheden zijn enorm voor een groepsuitje voor kleinere groepen in Nijmegen!