Kids Survival Bootcamp in Nijmegen

Uitgebreide omschrijving

Een survivalbootcamp is een combinatie van sport, grenzen verkennen en veel lachen. Deelnemers gaan met een deskundige outdoor-begeleider de uitdaging aan met junglebrug, mijntunnel, bandenparcours, klimtrappen, muurklimmen en boogschieten en andere spannende outdoor onderdelen.

De survivalbootcamp zijn voor iedereen toegankelijk, ook als iemand niet zo sportief is. Plezier staat voorop. De survival wordt aangepast aan de leeftijd en wensen van de deelnemers. De deelnemer bepaalt zelf hoe spannend en uitdagend het wordt.

De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.
9.0 | 2 reviews

Reviews van gasten

Anoniem

9

Leuke activiteit, leuke begeleiding. Verbetering zou zijn als je kan pinnen ipv contant betalen

Anoniem

9

Leuk en lekker actief feestje. Leuke begeleiding. Kinderen waren lekker vies en dolenthousiast . Van meerdere ouders terug gehoord dat ze dit het leukste kinderfeestje ooit vonden! Dus zeker een aanrader!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • parkeren

Onze partner

Familiefeesten, vrijgezellenfeesten, verjaardagsfeesten en attractiever

Sportieve evenementen, waar alles draait om lol, actie en plezier. Scottisch Highland Games tot vlotvaren en Cocktailworkshops of een Fout kroegfeest. Leuk uitje, uitdagend vrijgezellenfeestje, gezellige familiedag ... Wij maken er een sport van evenementen te organiseren zoals u ze hebben wilt!

Faciliteiten

Buitensportterrein 10 minuten van centrum van Nijmegen, met eigen paintball-velden en mogelijkheid tot barbecue arrangementen. Daarnaast is er in het centrum van Nijmegen ons eigen Cafe, waar u kunt genieten van verschillende soorten bier, shotjes en heerlijke buffetten.

Ligging

Cafe in centrum van Nijmegen en de outdoorlocatie ligt op 10 minuten van het centrum in het mooie Gelderse landschap in de omgeving van de oudste stad van Nederland.

Plezier en beleving

Wij verzorgen samen met u en voor u een geweldige dag vol actie, creativiteit, teambuilding, lol, muziek en lekker eten. Gevarieerde programma's waar alles draait om plezier en beleving.