Kindervermaak tijdens feesten en partijen

Uitgebreide omschrijving

Organiseert u een bedrijfsfeest, een open dag of bent u op zoek naar kindervermaak tijdens uw bruiloft of andere feestelijke gelegenheid? Pippy zorgt ervoor dat u geen omkijken heeft naar de kinderen en dat ook zij een geweldige dag beleven door middel van leuke en creatieve activiteiten.

- Ballonfiguren maken
- Schminken of Glittertattoo
- Zandschilderijtje maken
- Decopatchen

Vraag naar de mogelijkheden

De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Onze partner

Algemeen

Pippy is een organisatie- en evenementenbureau dat zich richt op het vermaak van kinderen. Pippy werkt met zeer enthousiaste personen die een passie hebben voor het werken met kinderen. U kunt ons inhuren voor elk feestje zoals een verjaardagsfeestje, een braderie, een bruiloft of een bedrijfsfeest.

Particulieren of bedrijven

Wij kunnen door particulieren of bedrijven worden ingehuurd. Wij maken leuke programma's met allerlei activiteiten voor de kinderen. Kijk onder het kopje " Activiteiten " in het menu. Wij maken gebruik van een professionele stand en creëren van elke hoek een gezellige kinderhoek. Pippy is altijd een succes, op elk feestje!

Workshops

Pippy geeft verschillende workshops aan kinderen en volwassen. Wij komen bij u thuis, een lokatie op eigen keuze of een lokatie door ons geregeld ( in overleg). Ook bieden wij combinatiearrangementen aan met verschillende leuke bedrijven !

Bent u opzoek naar iemand die de kinderen ongeveer 2 uur bezighoudt? Dan moet u bij Pippy zijn, wij geven de leukste workshops !

Of wilt u een leuke vriendinnendag , verjaardag of kraamfeest organiseren maar weet u niet wat te doen? Wij hebben leuke combinatieworkshops , altijd gezellig en voor elke leeftijd!De workshops duren ongeveer 2 uur

Medewerkers

De medewerkers van Pippy doen geregeld cursussen en workshops om bij te blijven in de nieuwste technieken en natuurlijk om bij te leren. Ook dit doen wij met veel enthousiasme.