All-IN Hilarische themafeesten in gastvrij Brabant

Bij deze gezellige themafeesten is inbegrepen:

  • Onbeperkt eten en drinken
  • Entertainment
  • Zanger(es) en DJ
  • Deur is een half uur voor aanvang open

Prijs: vanaf € 45 p.p.
Al te boeken vanaf 2 personen.

De prijzen en data zijn per thema verschillend.

Het themafeest Nacht van de Bokkerijders vindt plaats op:
9 september, 22 september, 30 september, 20 oktober, 28 oktober, 4 november, 2 december 2017, 13 januari 2018, 3 februari 2018.Aanvang: 20.00 uur
Prijs: € 62,50 p.p. op zaterdag en € 57,50 p.p. op vrijdag 

Het themafeest Hasta la Basta vindt plaats op:
26 augustus, 11 november, 17 november, 9 december 2017, 19 januari 2018, 2 februari 2018
Aanvang 20.00 uur
Prijs: € 62,50 p.p. op zaterdag en € 57,50 p.p. op vrijdag

Het themafeest Verpleegfestijn vindt plaats op:4 oktober, 30 november 2017, 18 januari 2018 Aanvang 19.30 uur
Prijs: € 45,00 p.p. 

De prijs van deze themafeesten zijn geldig tot en met 3 februari 2018.


De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Hilarische themafeesten - All-In - in natuurlijk gastvrij Brabant

Themafeesten in een Bourgondische sfeer beleeft u bij deze gastvrije en gezellige feestlocatie in het Brabantse Schijndel. Al vanaf 2 personen te boeken en hartstikke gezellig voor een feestje, verjaardag of gewoon gezellig avondje uit met familie, vrienden of collega's.

Hieronder vindt u diverse thema's met data en voor grotere groepen kunt u uiteraard ook informeren naar de mogelijkheden om de gehele locatie te huren. De themafeesten zijn ALL-IN met onbeperkt eten en drinken, entertainment aan tafel, muziek en DJ.

Themafeest Nacht van de Bokkerijders

Gevaarlijk volk, zo mag je deze heren gerust noemen. In de achttiende eeuw maakten ze Limburg en Brabant onveilig en hun naam werd nog lange tijd met huiver uitgesproken: de Bokkerijders! Maar ook vandaag de dag maakt de roversbende Zuid-Nederland nog onveilig. Zo schijnen ze af en toe in Schijndel op te duiken!

Een rooftocht die hongerig maakt…
Wie vanavond feest viert in deze herberg, komt oog in oog te staan met graaf Willem de Gravelle. De beruchte ‘Zwarte Kapitein’, zoals zijn bijnaam luidt, trekt weer rond met zijn bende. Altijd op rooftocht, maar vanavond niet te beroerd om samen met chirurgijn Kerckhoffs u in te wijden in het roversvak. Geniet van een feestmaal dat de jonker liet samenstellen uit de buit van zijn laatste rooftocht. Zweer de eed van trouw en breng een heildronk uit!

Menu bij het themafeest Op tafel:
Hapjes plateau, vloerbrood en gesmokkelde boter.

Hapje: Geroofde kluifjes. Roverspot: Licht gebonden soep.

Hoofdgerechten: Gevogelteborst, botermalse biefstuk, 't beste van het lam, vers gestroopte zalm, tilapiafilet, runderburger, spare ribs en een spies met lekkernijen.

Hierbij: Aardappelpot met kaas, risotto, bakgroenten, drie warme sauzen, vijf koude sauzen, veel verse salades en allerlei stukken brood en vers fruit.

Dessert: Hemelse modder met geklopte room, bolletje roomijs en twee bavarois.

Het themafeest Nacht van de Bokkerijders vindt plaats op:
9 september, 22 september, 30 september, 20 oktober, 28 oktober, 4 november, 2 december 2017, 13 januari 2018, 3 februari 2018.
Aanvang 20.00 uur.
Prijs: € 62,50 p.p. all-in

Het themafeest Het Verpleegfestijn

Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Een wijs motto natuurlijk, want lachen blijkt nog steeds het beste medicijn. Dus ruim baan voor uitbundige vrolijkheid, maar dan uiteraard niet op een lege maag. Deze avond staat in het teken van de schaterlach, overgoten met een stevige saus van bourgondische geneugten.

De huisdokter Last van de lachkramp? Geen nood, onze huisdokter zal u genezen. Niet iedere patiënt kon zijn praktijken navertellen, maar ach, een kniesoor die daar op let. De therapie is ongewoon, maar vooral effectief. Ongemerkt voelt u ook de heilzame werking van muziek en dans. Het eerst zo stramme lijf voelt aan het einde van de avond als herboren. Dank u feestelijk huisdokter!

Het themafeest Verpleegfestijn vindt plaats op:4 oktober, 30 november 2017, 18 januari 2018 Aanvang 19.30 uur
Prijs: € 45,00 p.p. all-in

Het themafeest Hasta la Basta

  Het animatieteam heet u van harte welkom. Bertje is het hoofd van deze afdeling en samen met zangeres Els heeft hij deze avond georganiseerd. Dat Bertje niet alles onder controle heeft, blijkt al snel als Akela Betsy binnenkomt. Haar welpen hebben overlast van het feest en dat wordt heel snel 'even' duidelijk gemaakt.... Tante Stien en Ome Peer, al jaren trouwe gasten op de camping, verlenen hand-en spandiensten. Nichtje Greetje is voor het eerst alleen op vakantie en neem haar kans waar: "Het eerste vakantievriendje moet heel speciaal zijn!". Kortom alle ingrediënten die de lachspieren zullen laten werken en de stembanden zullen stimuleren. U wilt nooit meer naar een andere camping. Immers, op camping-resort Hasta la Basta schijnt altijd de zon!

  Het themafeest Hasta la Basta vindt plaats op:
  26 augustus, 11 november, 17 november, 9 december 2017, 19 januari 2018, 2 februari 2018
  Aanvang 20.00 uur
  Prijs: € 62,50 p.p. all-in op zaterdag en € 57,50 p.p. op vrijdag.

Hilarisch vermaak aan tafel

  Vier verjaardag, trouwdag, bedrijfsuitje, jubileum of andere gelegenheid in een gezellige entourage waarbij ons team met ongekende Brabantse gemoedelijkheid u en uw gasten in de watten zullen leggen. Het menu begint met een flink stuk brood met "goeie' kruidenboter, een krachtige soep en/of voorgerecht, huisgemaakte salades, vers gebakken vlees en vis op de grill door onze koks, heerlijke gerechten van het buffet en verrassende desserts. Haal daarbij zelf aan de bar de drankjes, schenk onbeperkt een wijntje, tap een pilsje of neem een buitenlands biertje uit de bar. Uiteraard is er ook voldoende keus in frisdranken en sappen.

Gezellig avondje uit met een persoonlijk tintje

  Om de avond een persoonlijk tintje te geven, komen onze acteurs bij u aan tafel. Zo ontstaat er direct contact met uw gezelschap en zullen diverse typetjes u gedurende de avond aan tafel vermaken. Uiteraard is er ruimte om de jarige, vrijgezel, jubilaris of andere feestneus in uw gezelschap in het zonnetje te zetten. De muzikanten zullen zorgen voor de muzikale noot tijdens het eten en werken toe naar een swingend 2e deel van de avond waarbij de DJ de laatste hits, maar ook de hits van 'toen' zal draaien!

  De Feestlocatie geheel in de juiste sfeer en thema
  Deze locatie bestaat uit 2 verdiepingen waar totaal 250 personen een themafeest kunnen beleven. U bent al vanaf 2 personen van harte welkom op de 'open-inschrijf' avonden. Ook indien u een besloten feest wenst is Feestlocatie Amusant geschikt. Al vanaf 35 personen is er een ruimte alleen voor uw gezelschap te reserveren. Uiteraard is een feest op maat ook mogelijk voor de gehele locatie.

9.5 | 2 reviews

Reviews van gasten

david zwart

10

een heerlijke avond en een top entertainment zo gelachen

Willy Jansen

9

Een hele gezellige avond gehad. Leuk amusement en lekker gegeten

Onze partner

Algemeen

't Tunneke Themafeesten & Dinnershows is al meer dan 25 jaar dé specialist op het gebied van themafeesten en dinnershows. Mooie arrangementen met heerlijk eten, onbeperkte drankjes en naar keus een invulling met zang, entertainment en/of DJ. Geniet van de gezellige Bourgondische sfeer die Feestlocatie Amusant uitstraalt en laat u verwennen door de gemoedelijke Brabantse gastvrijheid.

Faciliteiten

Feestlocatie Amusant, gelegen in het Brabantse Schijndel, biedt een capaciteit tot maximaal 260 gasten. Twee verdiepingen biedt ruimte voor meerdere gezelschappen, maar zijn ook te reserveren voor een eigen gezelschap. (besloten). De begane grond heeft twee bars, een braadruimte, dansvloer, garderobe en uiteraard toiletten. De bovenverdieping is verdeeld in de Omloop (met een open vide), welke ook vanaf minimaal 65 personen besloten is te reserveren en de Opkamer, die vanaf 35 personen besloten te reserveren is. Ook op de bovenverdieping treft u in iedere ruimte een bar en braadruimte. Tevens zijn ook boven toiletten en een garderobe, ook de speciale ruimte bevind zich op de bovenverdieping.Kom eens langs om de sfeer te proeven van de gezellige Bourgondische sfeer en de mogelijkheden van de locatie te bekijken.

Ligging

Aan de Boschweg in Schijndel gelegen.

Omgeving

Ruime parkeergelegenheid bij Feestlocatie Amusant bevindt zich op ca. 150 meter bij de Action/Pet's Place.