Brabantse Kroegenspeurtocht in Den Bosch

Bij deze Brabantse Kroegenspeurtocht is inbegrepen:

  • Professionele begeleiding
  • 4 consumpties uit de Hollandse bar (in 4 verschillende kroegen)
  • Teambuilding
  • Prijs voor het winnende team
  • Kleine versnapering voor onderweg
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijzen:

10 - 14 personen € 29,50 p.p. excl. BTW
15 - 29 personen € 27,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 25,50 p.p. excl. BTW

Minimum aantal personen is 10.

Reservering voor kleinere groepen:
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

De prijs van deze Brabantse Kroegenspeurtocht in Den Bosch is geldig tot en met 31 december 2017.


De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Brabantse Kroegenspeurtocht

Onder de rivieren wil men nog wel eens goed feestvieren! En daarom kent Den Bosch, ook wel bekend als Oeteldonk, een boven verwachting aantal leuke en gezellige kroegen om te ontdekken! Wij nemen u tijdens een kroegenspeurtocht mee langs alle bekende kroegen van het bruisende Den Bosch, maar niet voordat u een aantal interessante puzzels voor ons oplost!

Van kroeg naar kroeg in Den Bosch

Al puzzelend baant u zich een weg naar het volgende etablissement. Daar aangekomen drinkt u een heerlijk glas tapbier, een wijntje of een frisje. Uw professionele begeleider zorgt dat u de kroeg weer verlaat omdat de volgende kroeg op het programma staat! Veel plezier tijdens de leukste kroegentocht van Oeteldonk!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren

Onze partner

Algemeen

Dit evenementenbureau is inspirerend en origineel!

Het evenementenbureau

Wilt u een gezellig, sportief of cultureel uitje, rondvaart, workshop, rondleiding, stadswandeling, vrijgezellenfeest, activiteit, of groepsuitje in het hart van Brabant?

Perfect, professioneel en op maat georganiseerd? Voor iedereen die Den Bosch écht wilt beleven bieden wij leuke evenementen voor elk moment.

Groepsgrootte

U kunt bij Actief Events terecht vanaf minimaal 10 personen.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Maatwerk

Bij dit bedrijf kunt u uw eigen evenement geheel op maat samenstellen. Onze enthousiaste professionals staan u dan ook graag te woord over alle details van uw speciale uitje in het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Voor originele bedrijfsuitjes, een ludiek vrijgezellenfeest of een leuke workshop in Den Bosch bent u bij ons aan het goede adres. Inclusief een goede begeleider of een professionele gids, een puike quizmaster of een vakkundige ceremoniemeester! Bespreek uw wensen met onze medewerkers en laat u verrassen!