Creatief en culinair Vrijgezellenfeest in Tilburg

De dag die de aanstaande bruid niet snel zal vergeten

Dit vrijgezellenfeest zal helemaal in het teken staan van de aanstaande bruid... In het centrum van Tilburg hebben wij een hippe creatieve en gezellige workshop ruimte waar dit feest zal gaan plaatsvinden. Beginnend met een high tea zal de dag worden besproken en de organisatoren kunnen samen met de workshopprofessionals nog even de laatste dingetjes bespreken die de bruid natuurlijk niet mag weten.
Eigen inbreng in deze dag is van harte welkom en zal goed worden verwerkt in de activiteiten.

De workshop of de citygame mag zelf gekozen worden en naderhand zal er een diner plaatsvinden.

Geniet van dit ludieke en spannende vrijgezellenfeest!

De échte vrijgezellendag in Tilburg

  Uiteraard ontkomt de vrijgezel niet aan een belachelijk outfit. Daarom beginnen we de dag met het maken hiervan.

  Daarna gaan jullie lekker lunchen om vervolgens te gaan deelnemen aan een workshop naar keuze. Wanneer jullie klaar zijn met workshoppen hebben wij een boekje met ludieke vrijgezellen opdrachten waar jullie de stad mee onveilig gaan maken.

  Als jullie magen beginnen te rammelen is het tijd voor een lekker diner. Voor de vrijgezel hebben we een leuk extraatje!

  Prijs per persoon: €84,50
  Duur van de activiteit: 4.0 uur
  Minimaal aantal personen: 10

  De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Onze partner

Specialist in kleine groepen

Smallevents is de specialist in het organiseren van de leukste uitstapjes voor kleine groepen in Tilburg. Een leuk dagje uit of goed geregeld avondje op stap is nu dus ook voor een vriendengroepje, kleine familie of afdeling mogelijk. Omdat de activiteiten vaak los te boeken zijn kunt u uw ideale dagje of avondje uit zelf samenstellen!

Stel zelf uw eigen uitje samen

U bent helemaal vrij om uw eigen ideale dagje of avondje uit samen te stellen. De activiteiten zijn allen losse onderdelen en dus los te boeken maar ook alle combinaties zijn mogelijk. Alle activiteiten hebben hun eigen betalingsvoorwaarden en worden apart van elkaar afgerekend. U dient zelf uw planning in de gaten te houden als de activiteiten op verschillende locaties worden gehouden. Dit krijgt u na de boeking allemaal duidelijk op papier.

Tilburg

Wellicht geen stad waar u meteen aan denkt als u aan Brabant denkt. Maar zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan deze stad vol natuur, uitgaansgelegenheden en cultuur waar het prachtige klooster een onderdeel van is.

Beleef een dagje, avondje of weekendje Tilburg met de fiets, de boot, een stadsspel of met verschillende rondleidingen. Ontdek ook de leuke horeca gelegenheden waar vele activiteiten en workshops gehouden kunnen worden.

Omgeving

Tussen Eindhoven, Breda en Den Bosch in ligt het interessante Tilburg. Rondom de stad is ook genoeg te beleven, hier is veel natuur en cultuur te vinden. Op de fiets of met de auto kunt u alles goed bekijken en ook het openbaar vervoer is goed geregeld.