Varend feest - Kies zelf je thema tijdens de Partycuise

Bij het Varend feest op het water is inbegrepen:

  • 4 uur varen
  • Zoutjes/nootjes/warme hapjes
  • 5 consumptiemunten per persoon van de Hollandse bar of in overleg het gehele assortiment
Prijs vanaf € 40,00 p.p. Vanaf 20 personen

Het arrangement kan volledig naar uw wensen worden ingevuld.

De prijs van dit varend feestje is geldig tot 31 december 2017.
De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Varend feestje organiseren!

Een spetterend feest vieren op het water? Dat kan. Onze partycruise is volledig naar wens in te vullen. U bepaald zelf het thema, Afvaarttijden, duur van de tocht, opstapplaats, entertainment en catering aan boord.

Kies zelf uw thema:

  Caribbean cruise Wie droomt er niet van om met familie en vrienden of collega's te genieten van een Caribische boottocht aan boord bij Party-cruises Bommelervaart / Princehof. In een in stijl aangeklede ambiance kunt u genieten van het Caribische entertainment programma, dat bestaat uit een DJ en zangeres. Laat je meeslepen door ons Caribische team en geniet al dansend van de Salsa klanken. Dit programma is uit te breiden met 2 danseressen voor een spetterend showprogramma.

  Bourgondische cruise In een gezellige ambiance kunt u genieten van het Bourgondische spelletjes programma, dat bestaat uit meerdere oud Hollandse spelen. Terwijl uw gasten zich vermaken en hun vaardigheden testen, worden de drankjes rond gebracht door de bemanning van het schip. Laat je verrassen door dit betaalbare en gezellige vaararrangement.

  Las Vegas cruise Als de speluitleg is gedaan en de fiches zijn uitgedeeld door de professionele croupiers, kan het spel beginnen! Op welke tafel gaat u uw geluk beproeven? Is het de blackjacktafel of toch de roulettetafel, u voelt de adrenaline door uw lichaam stromen. Wie is de gelukkige winnaar, of is het toch de ervaring die mee telt. Wat zeker is, de winnaar gaat niet met lege handen naar huis. Geniet van een avondje casinospelen.

  Zomeravond cruise De zon staat nog hoog aan de hemel en schijnt prachtig over het water. Uw gasten worden welkom geheten door de kapitein en gaan een plekje zoeken op het dek. Als iedereen aan boord is gooien we de trossen los en gaan vertrekken voor een heerlijke zomeravondtocht. Onze bemanning zorgt voor de koele drankjes terwijl de zomerse muziek uit de boxen klinkt. U geniet van het prachtige landschap wat rustig langs u heen trekt.

  Na ongeveer een uur wordt door onze kok de barbecue aan gestoken en gaat u en uw gezelschap varend genieten van een voortreffelijke maaltijd. Nadat iedereen klaar is met eten is er natuurlijk de mogelijkheid om de dansvloer te gebruiken. Na 3 uur te hebben gevaren komen we weer terug in de haven en hebben uw gasten een "NIGHT TO REMEMBER". Het ontschepen kan beginnen.

  Candle Light Cruise
  Beleef een bijzondere avondrondvaart tijdens het vallen van de avond over de grootste rivier van ons land "de Waal".

  's Avonds veranderen de kleuren op het water en aan land. De plaatsen aan de rivier, de seinlichten op het water, de verlichting op de schepen en haveninstallaties toveren het landschap om in een romantisch spektakel.

Genieten op de partyboot

  Aan boord van de Bommelervaart mag iedereen zich thuis voelen.
  De "Bommelervaart" heeft een mooie warme uitstraling en is geschikt voor gezelschappen van 15 tot 150 personen.

  Ook dit schip is rolstoel-toegankelijk d.m.v. een lift en een invalidentoilet. Tevens is er een apart dames- en herentoilet, een bar en een complete keuken met eigen kok aan boord. In de bovensalon heeft u een panoramisch uitzicht. De indeling van het schip kan in overleg worden aangepast aan de grootte van het gezelschap.

  Vorstelijk varen wie wil dat nou niet?

  Aan boord van de Princehof kan dat. Niet alleen door de naam of uiterlijk van het schip, maar ook door de gezellige sfeer en goede verzorging. Ook aan de mindervalide gasten is gedacht d.m.v. 2 liften zodat ook deze mensen overal aan boord kunnen genieten

  Er zijn meerdere toiletten, een goed gevulde bar en complete keuken met eigen kok aan boord. Ook is er een panoramisch uitzicht vanuit een prachtige rondzit. Het interieur is in overleg aan te passen aan uw wensen. Het buitendek kan in geval van regen dicht geschoven worden, en zijn de zijkanten dan wind- en waterdicht. Onze thuishaven is: Sleeuwijk. U kunt hier makkelijk en gratis parkeren. De Princehof is het hele jaar te huur vanaf verschillende locaties en geschikt voor elke gelegenheid.

Vaargebied

Er zijn meerdere opstapplaatsen mogelijk zoals: Zaltbommel, Tiel, Gorinchem, 's Hertogenbosch, Woudrichem, Biesbosch, slot Loevestein, Heusden, Leerdam, Wijk bij Duurstede, Dordrecht of Rotterdam.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • restaurant

Onze partner

Algemeen

Varende feesten op rondvaart-partyboot of De Princehof, zijn dagen in het jaar die niet worden vergeten.

Aanbod

Wij bieden u een zeer uitgebreide keuze om van uw vaartocht een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Gasten uit zowel de particuliere als zakelijke markt kunnen bij ons terecht voor een prachtige ervaring die blijft hangen. U kunt natuurlijk kiezen uit 1 van onze all-in cruises, maar ook voor uw vaarprogramma op maat bent u van harte welkom. In een persoonlijk gesprek aan boord maken we samen met u een programma wat aansluit op uw wensen. Tijdens de vaart serveert onze scheepskok naar wens, u een brede culinaire selectie, varierend van een broodbuffet of koffietafel, tot een koud/warmbuffet met geweldig dessertbuffet.

Rondvaart en partyboot

Aan boord van de partyboot mag iedereen zich thuis voelen.
De boot heeft een mooie warme uitstraling en is geschikt voor gezelschappen van 15 tot 150 personen.

Ook dit schip is rolstoel-toegankelijk d.m.v. een lift en een invalidentoilet. Tevens is er een apart dames- en herentoilet, een bar en een complete keuken met eigen kok aan boord. In de bovensalon heeft u een panoramisch uitzicht. De indeling van het schip kan in overleg worden aangepast aan de grootte van het gezelschap.

Onze thuishaven is: De Veerweg 1, Zaltbommel.
U kunt hier makkelijk en gratis parkeren in de Beersteeg of op de Rotterdamse bol.

De partyboot is het hele jaar te huur vanaf verschillende locaties en geschikt voor elke gelegenheid.

Rondvaart

Vorstelijk varen wie wil dat nou niet?

Bij ons aan boord. Niet alleen door het uiterlijk van het schip, maar ook door de gezellige sfeer en goede verzorging. Ook aan de mindervalide gasten is gedacht d.m.v. twee liften zodat ook deze mensen overal aan boord kunnen genieten

Er zijn meerdere toiletten, een goed gevulde bar en complete keuken met eigen kok aan boord. Ook is er een panoramisch uitzicht vanuit een prachtige rondzit. Het interieur is in overleg aan te passen aan uw wensen. Het buitendek kan in geval van regen dicht geschoven worden, en zijn de zijkanten dan wind- en waterdicht. Onze thuishaven is: Hoekeinde 26 in Sleeuwijk. U kunt hier makkelijk en gratis parkeren. Deze partyboot is het hele jaar te huur vanaf verschillende locaties en geschikt voor elke gelegenheid.