Eindejaarsarrangement in Amsterdam - Wij leggen de rode loper voor u uit!

Bij dit eindejaarsarrangement is inbegrepen

    • Ontvangst met een glaasje bubbels
    • 2 uur lang onbeperkt gebruik van het Hollands drankassortiment
    • Hapjes & bittergarnituur
    • Feestelijk gedecoreerde ruimte

Prijs: vanaf € 39,50 p.p. excl. BTW op basis van minimaal 100 personen.

Uitbreiding naar buffet

Als u voor het uitgebreide buffet kiest, is de arrangementsprijs mogelijk vanaf € 54,50 per persoon. De prijzen zijn exclusief BTW.

Dit eindejaarsarrangement is beschikbaar in november, december en januari 2017 voor groepen vanaf 100 personen.

Wij rollen de rode loper voor u uit

Voor u en uw gasten rollen wij de rode loper uit! Een hartelijk welkom in Amsterdam. Buiten is het winters koud, binnen heerlijk warm en sfeervol. Het is winter 2016.

Het programma

Het rode Loper arrangement is uiteraard geheel verzorgd, inclusief hapjes en drankjes. U wordt ontvangen met een glaasje bubbels waarna u 2 uur lang onbeperkt van het Hollands drankassortiment kunt genieten. Hierbij worden smaakvolle hapjes en bittergarnituur geserveerd. Of kies voor een uitgebreid buffet met voorgerechten, hoofdgerechten, salades, kaas en desserts.

Lekker eten door onze eigen chefs bereidt, misschien zelfs met de ‘oogst’ uit onze eigen kas. Uw borrel, diner of feestruimte is feestelijk gedecoreerd. Er staat een podium en indien gewenst een katheder, maar uit de losse pols kan natuurlijk ook. De microfoon en geluidsinstallatie staan klaar. Het gevoel dat u en uw gasten op de rode loper hadden, dat houden we vast. Het is niet zomaar een eindejaarsevenement.

Onze partner

Algemeen

Veelzijdige locatie voor uw zakelijke bijeenkomst of training. Eind 2009 is dit vergadercentrum geopend en deze biedt 20 moderne vergaderzalen tot 48 personen met een prachtig uitzicht over de stad Amsterdam en de Zuidas.

Congres- en Vergaderarrangementen

Naast alleen een ruimte biedt de locatie ook complete arrangementen vanaf 5 tot 300 personen. Er is onderscheid gemaakt in een Basic, Comfort, Deluxe en Healthy arrangement.

Vergaderarrangement Basic is al verkrijgbaar vanaf € 30,- Deze arrangementsprijzen zijn uiteraard inclusief zaalhuur en bevatten standaard onbeperkt koffie, thee, mineraalwater en frisdranken, een flipover, beamer, projectiescherm, WiFi en vergadertoolkit. Er zijn diverse arrangementen mogelijk voor zowel één dagdeel van 4 uur, als een dag van 8 uur.

Arrangement Comfort biedt alle mogelijkheden voor een effectieve en efficiënte training, vergadering of congres.

Wilt u genieten van net iets meer luxe of een verantwoorde variant, dan is er het Deluxe en Healthy arrangement.

Culinaire invulling

De catering besteedt veel zorg aan de culinaire invulling en denkt graag met u mee.

Ligging

De nabijheid van de A10, het RAI station op 7 minuten loopafstand en voldoende indoor parkeergelegenheid maakt de locatie tot een van de bereikbaarste congreslocaties in Amsterdam.