Bedrijfsfeest: Hollandse avond in Giethoorn

Dit themafeest is mogelijk van 40-100 personen en is inclusief:

  • Tomaten- of mosterdsoep
  • Hapjes aan boord
  • Verschillende Nederlandse gerechten (pannenkoeken, grill, kazen, haringkar)
  • Koffievarianten
  • Onbeperkt drinken (exclusief buit. gedistilleerd)
Prijzen: Bij 40-70 personen:€ 82,50
Bij 70-90 personen € 75,50

De prijzen van dit themafeest zijn geldig tot en met 31 december 2017.

Themafeest: Hollandse avond in Giethoorn

Een gezellige nostalgische avond met ouderwetse Hollandse Gezelligheid. Een geweldige avond uit voor u en uw familie of relaties.

Hollandser kan uw themafeest niet!

  U wordt ontvangen met een kop tomaten- of mosterdsoep op onze rondvaartboot. Aansluitend maakt u een rondvaart door de historische dorpskern, over het meer ’t Bovenwijde en via het zuidpuntje van Giethoorn.. Dit alles onder begeleiding van een deskundige schipper/gids die u dit prachtige en unieke stukje Nederland laat zien. Aan boord zijn diverse drankjes en een aantal typisch Hollandse hapjes.

  Terug bij de Rietstulp waar diverse kraampjes staan opgesteld met diverse typische Hollandse lekkernijen.

  De Hollandse avond is een kopie van de populaire tv-show ‘Ik hou van Holland‘. Onder professionele begeleiding wordt de groep in tweeën gedeeld en dan gaat het spel beginnen. De bekende onderdelen als liedjes raden, bekende Nederlanders raden, spellen, enz. komen allemaal aan bod. In de pauzes heeft u de mogelijkheid om de Nederlandse markt te bezoeken voor een hapje. Tijdens de gehele avond (ook rondvaart) zijn de drankjes van de Hollandse bar inbegrepen.

  U sluit de avond af met een heerlijk bakkie leut (koffie) naar keuze.

Het programma:

17.15 uur Ontvangst op de rondvaartboot
17.45 uur Rondvaart van 2 uur
19.45 uur Hollandse markt
20.15 uur Aanvang Ik Hou van Holland afgewisseld met pauzes waarin u de Hollandse markt kunt bezoeken.
23.45 uur Nederlandse koffievarianten
24.00 uur Geschat einde

In de wintermaanden vervalt de rondvaart en zijn alle andere tijden in overleg aanpasbaar. Tevens is de rondvaart te vervangen door een winterwandeling.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen

Rietstulp.nl

Algemeen

Rietstulp.nl in Giethoorn is al meer dan 35 jaar een vertrouwd adres voor lunch of diner in het restaurant of op het ruime terras. De Rietstulp heeft 3 overdekte rondvaartboten , waarmee dorps- en natuurtochten worden gemaakt en beschikt over een groepsaccommodatie voor 10-20 personenen en is gespecialiseerd in het verzorgen van diverse arrangementen.

Faciliteiten

Restaurant de Rietstulp heeft een restaurantcapaciteit van ca. 120 personen en een terras (indien nodig overdekt en verwarmd) van ca. 100 personen. Ons restaurant beschikt over een professionele open keuken, waar de Nederlandse keuken centraal staat, met een vleugje Frans. Er is een ruime toiletgroep met een apart invalidentoilet.

Direct achter de Rietstulp is een gratis gemeentelijke parkeerplaats met ruimte voor ca. 250 auto's en ca. 10 touringcars. Zomers hebben we o.a. barbecue-arrangementen op ons terras, terwijl 's-winters weer speciale winter-arrangementen met bijvoorbeeld (stamppot)bufetten, workshops, themafeesten etc. worden verzorgd. Wij verzorgen zowel dorps- als natuurtochten door Giethoorn en omgeving. Onze specialiteit is 2-uurs natuurtochten met (natuur)gids.

Ligging

U vindt restaurant de Rietstulp aan de Hylkemaboulevard, is met de auto bereikbaar en aan het water gelegen. Vanaf de Rietstulp kunt u tev oet, op de fiets, per boot of TukTuk het dorp en omgeving gemakkelijk bezoeken. Alle bezienswaardigheden, musea, pottenbakkerij en galerieen bevinden zich op korte (loop)afstand. De rondvaartboten liggen direct voor ons restaurant, waarmee we schitterende dorps-en natuurtochten mee maken. Door de jaren heen is de Rietstulp zich gaan specialiseren in het verzorgen van arrangementen in samenwerking met diverse bedrijven in en rondom Giethoorn. Voor o.a. een familiefeest, bedrijfsuitje, workshops of themafeest, kan de Rietstulp een leuk arrangement verzorgen, zowel passief als actief. U kunt het gehele jaar voor groepen bij de Rietstulp terecht.

Omgeving

Restaurant de Rietstulp is gelegen in het pittoreske dorp Giethoorn midden in het Nationaal Park de Weerribben-Wieden. In de kop van Overijssel is Giethoorn de grootste publiekstrekker, waar jaarlijks meer dan 1 miljoen bezoekers komen.Wanneer er een ijsperiode komt, dan is Giethoorn en omgeving een schitterend decor voor de schaatsliefhebbers.Vlak bij Giethoorn bevinden zich o.a. de oude Zuiderzeestadjes Blokzijl en Vollenhove en de Vestingstad Steenwijk. Meppel (14 km.), Zwolle (30 km.) bevinden zich op korte afstand.