Grill en chill arrangement - Barbecue, fluisterfiets en rondvaart

Dit arrangement is mogelijk vanaf 15 personen en is inclusief:

 • Huur snorfiets
 • Rondvaart van 1 uur
 • Babrecue bestaande uit: Varkenssaté, Shaslick, Braadworst, Hamburger, Biefstuk, Gemarineerde kipfilet, 2 salades, Satésaus, Diverse koude sauzen en Stokbrood met kruidenboter
 • De prijs van dit arrangement bedraagt:

 • € 54,50 p.p.
 • De prijs van dit arrangement is gebaseerd op minimaal 15 personen. Bent u met minder personen dan is dit in overleg mogelijk. Kinderprijs op aanvraag.

  De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2017.

  Grill en chill arrangement

  Lekker ontspannen en lekker eten? Het Gril en chill arrangement biedt het. Een rustige fluisterfietstocht naar Giethoorn, een ontspannen en afsluiten met een uitgebreide barbeque.

  Het programma:

   10.30 uur Ontvangst bij NS-station Steenwijk. Hier stapt u na en korte uitleg op de elektrofiets (snorfiets) om via en mooie route naar Giethoorn te rijden. Onderweg hebt u de gelegenheid om bij één van de terrasjes te stoppen (gebruik op eigen kosten)

   13.15 uur
   Bij aankomst bij de Rietstulp ligt de rondvaartboot voor u klaar voor een rondvaart van 1 uur door Giethoorn en omgeving.

   14.30 uur
   Bij terugkomst gaat u lekker barbecuen op het terras (bij minder weer overdekt).

   16.00 uur
   Vertrek naar Steenwijk

  Mogelijkheden

  De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • huisdieren toegestaan
  • parkeren
  • restaurant
  • Fietsverhuur
  • Receptie
  • Elektrische fietsen

  Rietstulp.nl

  Algemeen

  Rietstulp.nl in Giethoorn is al meer dan 35 jaar een vertrouwd adres voor lunch of diner in het restaurant of op het ruime terras. De Rietstulp heeft 3 overdekte rondvaartboten , waarmee dorps- en natuurtochten worden gemaakt en beschikt over een groepsaccommodatie voor 10-20 personenen en is gespecialiseerd in het verzorgen van diverse arrangementen.

  Faciliteiten

  Restaurant de Rietstulp heeft een restaurantcapaciteit van ca. 120 personen en een terras (indien nodig overdekt en verwarmd) van ca. 100 personen. Ons restaurant beschikt over een professionele open keuken, waar de Nederlandse keuken centraal staat, met een vleugje Frans. Er is een ruime toiletgroep met een apart invalidentoilet.

  Direct achter de Rietstulp is een gratis gemeentelijke parkeerplaats met ruimte voor ca. 250 auto's en ca. 10 touringcars. Zomers hebben we o.a. barbecue-arrangementen op ons terras, terwijl 's-winters weer speciale winter-arrangementen met bijvoorbeeld (stamppot)bufetten, workshops, themafeesten etc. worden verzorgd. Wij verzorgen zowel dorps- als natuurtochten door Giethoorn en omgeving. Onze specialiteit is 2-uurs natuurtochten met (natuur)gids.

  Ligging

  U vindt restaurant de Rietstulp aan de Hylkemaboulevard, is met de auto bereikbaar en aan het water gelegen. Vanaf de Rietstulp kunt u tev oet, op de fiets, per boot of TukTuk het dorp en omgeving gemakkelijk bezoeken. Alle bezienswaardigheden, musea, pottenbakkerij en galerieen bevinden zich op korte (loop)afstand. De rondvaartboten liggen direct voor ons restaurant, waarmee we schitterende dorps-en natuurtochten mee maken. Door de jaren heen is de Rietstulp zich gaan specialiseren in het verzorgen van arrangementen in samenwerking met diverse bedrijven in en rondom Giethoorn. Voor o.a. een familiefeest, bedrijfsuitje, workshops of themafeest, kan de Rietstulp een leuk arrangement verzorgen, zowel passief als actief. U kunt het gehele jaar voor groepen bij de Rietstulp terecht.

  Omgeving

  Restaurant de Rietstulp is gelegen in het pittoreske dorp Giethoorn midden in het Nationaal Park de Weerribben-Wieden. In de kop van Overijssel is Giethoorn de grootste publiekstrekker, waar jaarlijks meer dan 1 miljoen bezoekers komen.Wanneer er een ijsperiode komt, dan is Giethoorn en omgeving een schitterend decor voor de schaatsliefhebbers.Vlak bij Giethoorn bevinden zich o.a. de oude Zuiderzeestadjes Blokzijl en Vollenhove en de Vestingstad Steenwijk. Meppel (14 km.), Zwolle (30 km.) bevinden zich op korte afstand.