Bedrijfsfeest op het water – Avond Zeilen feestavond voor jong en oud

Dit bedrijfsfeest is inclusief

  • Bovengenoemd programma
  • Huur schip
  • Catering
  • Onbeperkt consumpties
  • Servicekosten
  • Schippersborrel
Prijs: € 89,95 p.p. excl. btw (All-in).
Minimum aantal personen is 50.

De prijs van dit bedrijfsfeest op het water isgeldig tot en met 31 december 2017.

Bedrijfsfeest op het water - een feestavond voor jong en oud

Dit bedrijfsfeest vanuit Huizen opstappen en aan boord uw feestavond beleven is geschikt voor jong en oud. U gaat zeilen op een 100 jaar oude schepen. Daarna kan het feest echt van start gaan. Wilt u een topavond met uw bedrijf beleven? Kies dan voor dit bijzondere bedrijfsfeest op het water.

Het programma

Een topavond uit voor jong en oud. U gaat zeilen op een 100 jaar oude schepen. Daarna kan het feest echt van start gaan. Tijdens de feestavond kunt u vrij gebruik maken van de basis bar; wijn, bier, fris, … alles inclusief! Ook kunt u onbeperkt genieten van ossenhaasspiesen, gegrilde kipfilets, caribbean chopsticks, heerlijke sauzen, ovenwarm stokbrood en … nog veel meer lekkers van het buffet!) Swingende muziek van dj/vj’s maar ook live!

18.00 uur: Ontvangst in Huizen aan boord van de botter met een lekkere kop soep
18.45 uur: Palaver (indeling,veiligheid instructies en historische vertelling over de schepen
19.00 uur: Vertrek uit de historische haven aan de Zuiderzee
19.15 uur: Start wedstrijd
20.45 uur: einde Wedstrijd
21.00 uur Terug in de haven begin Feestavond
21.15 uur: Start Buffet
22.30 uur: Live- optreden (vanaf 100 deelnemers).
23.15 uur: Uitslag zeil wedstrijd en … het dak eraf!
23.55 uur: Laatste rondje
00.00 uur: Eindenn

BotterEvents.nl

Algemeen

Vissen, zeilen, aanpakken, dat was het leven van een Spakenburger visserman. Met zijn botter bedwong hij de ruige zuiderzee. Een week van huis om terug te komen met o.a haring en paling. Gelukkig is het allemaal niet zo erg meer, maar het hijsen van de zeilen, het bedienen van de zwaarden en de helmstok vasthouden is samen met de schipper nog steeds een must.

Een dag deze nostalgie beleven kan nog op deze varende monumenten van meer dan 100 jaar oud. Met verschillende mogelijkheden van haring happen tot visroken . Bij slecht weer kunnen we altijd terecht in ons oergezellige schippershuys of in ons museumcafé De Korporaal, waar de nostalgie van vroeger herleeft.

Botterevents.nl

U kunt bij Botterevents.nl terecht voor familuitjes, vrijgezellenfeesten, teambuildingsactiviteiten, Botter races, workshops, themafeesten, vergaderbijeenkomsten en nog veel meer.

Botters

Van de 55 botters die er momenteel nog zijn hebben wij er 5 in ons bezit, daarnaast bezitten wij een Wieringer Aak. Er liggen in Spakenburg momenteel nog 30 schepen in de museum haven.

De authentieke schepen zijn zorgvuldig gerestaureerd en varen met schipper en knecht voor ieder die dat wil.

De botters waarvan er vroeger meer dan 200 waren in Spakenburg, zijn stuk voor stuk historische monumenten met een eigen verhaal. De wieringeraak WR54 is een speciaal verhaal. Dit schip heeft vele jaren op Wieringen gevist en is geheel authentiek.

Vertrekhavens

- Spakenburg
- Kampen
- Huizen
- Elburg