Barbecue arrangement op het strand van Zandvoort - Super bedrijfsuitje

Bij dit bedrijfsuitje op het strand in Zandvoort is inbegrepen:

  • Refreshment drink
  • Safari BBQ: Kilimanjaro braai of Lesotho Braai
  • In overleg: volleybalveld

Prijs:

  • Tot en met 25 personen € 25,- p.p.
  • Vanaf 26 personen € 27,50 p.p. incl. kok

  Prijzen zijn exclusief BTW.
  Al vanaf 10 personen mogelijk.

  Vanaf 25 personen is er een kok die het vlees bereid.

  Optioneel:
  Drankarrangement gedurende 4 uur binnenlands gedistilleerd € 26,- p.p.

  De prijs van dit bedrijfsuitje op het strand in Zandvoort is geldig tot 31 oktober 2017.

BBQ met de voeten in het zand!

  Wat voorop staat bij de Lodge is een ongedwongen en inspirerende sfeer. Door de ligging aan zee, de capaciteit van de lodge en de cottage en het meedenkend vermogen van de crew, onderscheiden zij zich als locatie voor (bedrijfs)uitjes, vergaderingen, presentaties, trainingen en andere events.

  Na een brainstorm steken ze de BBQ aan en eindigen jullie met de voetjes in het zand rondom het kampvuur bij zonsondergang.
  V
  erwacht bij ons een creatieve keuken met veel verse en biologische producten en veel aandacht voor detail en presentatie.

Strandpaviljoen op het Strand

Deze bijzondere locatie heeft een:

   • Ongedwongen en inspirerende sfeer
   • Aparte ruimte en bar voor groepen
   • Creatieve en biologische keuken

  Dat maakt de mogelijkheden zeer divers.

De BBQ - Safari Braai

Bent u met meer dan 25 personen dan bieden wij u graag de Kilimanjaro Braai aan. Deze bestaat uit:100% rund burger, lamskotelet, zwaardvis en portobello met roseval, Greek salads, Garden salads, brood & dips

Bent u met minder dan 25 personen dan bieden wij u graag de Lesotho Braai aan. Deze bestaat uit:
100% rund burger, merguez en gambaspies met friet in schil, Greek salads, brood & dips 

Voor de BBQ'S geldt: Een BBQ duurt ong. 1,5 uur en is tot 25 personen Cook it Yourself. Vanaf 26 personen is het inclusief kok.

Mocht je bij een kleinere groep toch een kok willen dan is dat mogelijk en kost dit € 50,-

Onze partner

Algemeen

Wat voorop staat bij de onze Lodge is een ongedwongen en inspirerende sfeer. Door de ligging aan zee, de capaciteit van de lodge en de cottage en het meedenkend vermogen van de crew, onderscheiden zij zich als locatie voor (bedrijfs)uitjes, vergaderingen, presentaties, trainingen en andere events. Na een brainstorm steken ze de BBQ aan en eindigen jullie met de voetjes in het zand rondom het kampvuur bij zonsondergang. Verwacht bij ons een creatieve keuken met veel verse en biologische producten en veel aandacht voor detail en presentatie.

Faciliteiten

De kracht van de onze Lodge is dat zij in staat zijn hun locatie aan te passen naar de gewenste uitstraling van jullie event. Zowel de lodge als de cottage zijn ruim opgezet en flexibel in opstelling. Samen maken we een concept op maat en wij zorgen voor de uitvoering.

Ligging

Gelegen op het strand van Zandvoort-Zuid heeft u genoeg parkeerruimte in de omgeving. Op de boulevard is parkeren mogelijk voor €2,20 per uur, of €10,00 per dag. 200 meter verderop bevindt zich parkeerplaats De Zuid waar voor hetzelfde bedrag de auto kan staan. Verder is het trein en busstation op tien minuten lopen afstand. Zandvoort is goed te bereiken vanuit de rest van Nederland.

Omgeving

Een lodge is letterlijk een 'toeristische accommodatie, gelegen naast national parks in Zuid-Afrika, die wordt gebruikt tijdens wildlife safari's'. Wij zijn een een strandpaviljoen, voor een groot deel gericht op de toeristische sector, met een zuid-Afrikaanse safari sfeer en direct gelegen aan ons national park de kennemerduinen.