De Euro Knaller Feestavond - Swingen in Gelderland

Bij de Euro Knaller Feestavond is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie en gebak
  • Onbeperkt drankjes gedurende de feestavond
  • Uitgebreide Bittergarnituur
  • DJ
  • Oud-Hollandse Frietkraam
Prijs: € 44.50 p.p. op basis van minimaal 100 personen
€ 35.95 p.p. op basis van minimaal 200 personen

De prijs van deze feestavond is geldig tot 31 december 2017.

De Euro Knaller Feestavond

Een feestavond voor jong en oud. Iedereen die op deze feestavond is geweest, ziet het allemaal weer zonnig in. Bij ons schijnt altijd de zon voor u.

Programma

  19:30 uur Ontvangst met koffie en gebak
  20:00 uur Opening Feestavond Vanaf nu zal de muziek gaan knallen. De gastheren verzorgen onbeperkt drankjes (van spa blauw tot Franse Cognac) en komen ze 5x langs met een uitgebreidebittergarnituur. De gehele avond zullen wij u vermaken met de welbekende acts van Django Wagner, Frans Duyts, Robbie Williams en alle muziek van het heden tot verleden. Verzoekjes zijn uiteraard welkom bij onze DJ.
  23:00 uur De geweldigeOud-HollandseFrietkraam staat gereed en u kunt onbeperkt smullen van heel veel lekkernijen.

  24:00 uur Eind van deze geweldige feest avond

  Tijden zijn in overleg aan te passen.

Bij ons is het altijd feest

Voor elk feest - groot of klein. Themafeesten of groepsuitjes, familie-uitjes, bedrijfsuitjes met leuke activiteiten; over iedere happening zal nog lang worden nagepraat.

Deze gerestaureerde boerenhofstede in Doesburg, gelegen in een schitterend rivierenlandschap. De boerderij heeft een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Hier ervaart u de gezelligheid in een knusse, gezellige en warme sfeer.
Ook beschikt de locatie over een recreatieterrein met diverse mogelijkheden voor activiteiten zoals bijvoorbeeld buggy rijden of quadrijden. Verder organiseren we diverse wateractiviteiten, zoals kanovaren en waterfietsen. Douches zijn aanwezig.

Bij ons schijnt altijd de zon!

Onze partner

Algemeen

Onze geheel gerestaureerde Boerenhofstede is gelegen in een schitterend rivierenlandschap op ongeveer 100 meter van een zijarm van de Gelderse IJssel, iets ten noorden van de mosterdstad Doesburg. In het met agrarische werktuigen en gereedschappen ingerichte interieur heerst een knusse gezelligheid

Faciliteiten

Wij beschikken over 4 verschillende zalen en nutuurlijk onze heerlijke binnen tuin voorzien van lekkere lounge banken,zoals de waterput tot 50 personen zaal 1 tot 400 personen zaal 2; tot 200 personen en speel paradijs binkie tot 500 en het gehele capaciteit tot 1400 personen.Verder vind u bij ons een uitgebreid scala van diverse activiteiten zoal qaudrijden,4x4,powerturns,div.buiten en binen spelen onze zalen zijn ook prima geschikt voor kleine en grote evenementen zoals vergaderingen ,teambuilding,unieke feest avonden bedrijfsuitjes van groot tot klein en voor ieders buget

Ligging

Onze geheel gerestaureerde Boerenhofstede is gelegen in een schitterend rivierenlandschap op ongeveer 100 meter van een zijarm van de Gelderse IJssel, iets ten noorden van de mosterdstad Doesburg.we zijn in het midden van nederland (15 min vanaf arnhem)gelegen met pakeer plek tot 350 auto's

Omgeving

wij zijn gelegen in een rustig uitgestrekt agrarisch gebied omringt door de ijssel