Après Ski bedrijfsfeest in Gelderland - ALL IN Tiroler themafeest

Dit bedrijfsfeest is inclusief:

  • Ontvangst met glühwein, koffie en koek
  • Gehele avond entertainment
  • Gezelligheidsspelen
  • Onbeperkt eten en drinken
  • Tijdsduur 4.5 uur
Prijs: € 69.50 p.p. op basis van minimaal 100 personen Prijs: € 59.50 p.p. op basis van minimaal 200 personen

De prijs van dit bedrijfsfeest is geldig tot en met 31 december 2017.

Apres Ski Themafeest in Gelderland

Een bedrijfsfeest vol gezelligheid waarbij u het gevoel krijgt dat u in Tirol bent. Geniet onbeperkt van alle hapjes en drankjes en waag samen met uw collega's een dansje op de dansvloer.

Bedrijfsfeest - Avondje vol gezelligheid

  Een avond vol met gezelligheid waar u zich in Tirol zult wanen. Ja echt waar, we hebben muziek voor u die minimaal 8 weken de beentjes in Oostenrijk laat zwieren en zwaaien.

  Bij binnenkomst zal de glühwein niet ontbreken, deze zal worden uitgereikt door onze Heidy. Daarna zal er koffie met koek worden geserveerd waarna de muziek zijn uiterste best zal doen om zo snel mogelijk de gezellige sfeer te creëren. Drankjes naar keuze en ook de bierpullen zullen niet ontbreken. Verder zijn er ook diverse gezelligheidsactiviteiten, spijker-slaan en het befaamde bierpul-schuiven zal niet ontbreken.

  Van al deze activiteiten krijgt u natuurlijk honger, maar daar heeft de koks -brigade van de IJselhoeve ook aan gedacht en presenteren ze een geweldig koud en warm buffet met Hollandse en Oostenrijkse gerechten.

  Als een ieder genoeg gegeten heeft barst het feest los met The Happy Hour Crew. ’s Avonds tegen kunt u tegen een meerprijs evtentueel een live optreden met Marco de gezelligheidszanger reserveren. Zo zie ja maar weer ook deze avond is een waar spektakel. Het dessert zal natuurlijk niet ontbreken, overheerlijke roomijs met slagroom en een lekker stuk apfelstrüdel.

Top locatie - Altijd feest!

Voor elk feest - groot of klein. Themafeesten of groepsuitjes, familie-uitjes, bedrijfsuitjes met leuke activiteiten; over iedere happening zal nog lang worden nagepraat.

Deze gerestaureerde boerenhofstede is gelegen in een schitterend rivierenlandschap. De boerderij heeft een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Hier ervaart u de gezelligheid in een knusse, gezellige en warme sfeer.
Ook beschikt de locatie over een recreatieterrein met diverse mogelijkheden voor activiteiten zoals bijvoorbeeld buggy rijden of quadrijden. Verder organiseren we diverse wateractiviteiten, zoals kanovaren en waterfietsen. Douches zijn aanwezig.

Bij ons schijnt altijd de zon.

Onze partner

Algemeen

Onze geheel gerestaureerde Boerenhofstede is gelegen in een schitterend rivierenlandschap op ongeveer 100 meter van een zijarm van de Gelderse IJssel, iets ten noorden van de mosterdstad Doesburg. In het met agrarische werktuigen en gereedschappen ingerichte interieur heerst een knusse gezelligheid

Faciliteiten

Wij beschikken over 4 verschillende zalen en nutuurlijk onze heerlijke binnen tuin voorzien van lekkere lounge banken,zoals de waterput tot 50 personen zaal 1 tot 400 personen zaal 2; tot 200 personen en speel paradijs binkie tot 500 en het gehele capaciteit tot 1400 personen.Verder vind u bij ons een uitgebreid scala van diverse activiteiten zoal qaudrijden,4x4,powerturns,div.buiten en binen spelen onze zalen zijn ook prima geschikt voor kleine en grote evenementen zoals vergaderingen ,teambuilding,unieke feest avonden bedrijfsuitjes van groot tot klein en voor ieders buget

Ligging

Onze geheel gerestaureerde Boerenhofstede is gelegen in een schitterend rivierenlandschap op ongeveer 100 meter van een zijarm van de Gelderse IJssel, iets ten noorden van de mosterdstad Doesburg.we zijn in het midden van nederland (15 min vanaf arnhem)gelegen met pakeer plek tot 350 auto's

Omgeving

wij zijn gelegen in een rustig uitgestrekt agrarisch gebied omringt door de ijssel