Vrijgezellenuitje in Arnhem met het Mollenspel stadsspel

Dit vrijgezellenuitje in Arnhem is inclusief:

    • Instructie en begeleiding
    • Gebruik materialen
    • Consumpties: 2 drankjes p.p.
    • Duur programma is 3 uur
Prijzen zijn exclusief BTW en € 15 reserveringskosten: 8 t/m 14 personen 15 x € 27,50 (minimum bedrag voor 15 personen)
15 t/m 59 personen € 27,50 per persoon
60 t/m 119 personen € 25,00 per persoon
Vanaf 120 personen € 22,50 per persoon

De prijs van dit vrijgezellenuitje in Arnhem is geldig tot en met 31 december 2017.
De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Vrijgezellenuitje in Arnhem met het Mollenspel

Zelfs de vrijgezel is tijdens dit programma niet te vertrouwen want onderlinge competitie, bedrog en venijn staan hier hoog in het vaandel! Lukt het u om ondertussen de mol te ontmaskeren? Voor een actief en gezellig vrijgezellenuitje in Arnhem is dit zeker een aanrader.

Lukt het u om met uw team de Mol te ontmaskeren?

Nadat onder het genot van een drankje in een gezellige ambiance, de spelregels zijn blootgelegd, komen de onderlinge collegiale verhoudingen onder druk te staan en speelt elk team voor zich. Door punten te vergaren middels verrassende en interactieve teambuildings opdrachten en door gebruikmaking van zowel aloude als vernieuwende communicatiemiddelen moet uw team de strijd aangaan met de andere teams.

Het lijkt eenvoudig, niets is minder waar! In uw gezelschap bevindt zich een mol. Hij of zij zal er alles aan doen om het programma te saboteren en in ieder geval te frustreren als gevolg van zijn of haar geheime missie.

Gaat de vrijgezel er met de Grand Master titel vandoor?

Lukt het u als enige om deze persoon te ontmantelen dan gaat u er met de titel Grand Master vandoor. Of dit ook de winst voor uw team betekent is nog maar de vraag ...Graaft u mee?
8.0 | 1 review

Reviews van gasten

Anoniem

8

Een spannend, snel en erg leuk groepsspel.

Onze partner

Wie zijn wij?

Dit bedrijf organiseert al meer dan 20 jaar succesvolle bedrijfsuitjes, personeelsdagen, familie uitstapjes, teambuilding activiteiten en vrij gezellige feestjes voor groepen in de leukste steden van Nederland (en zelfs ook in een aantal steden in het buitenland)!

Uitgangspunten

Het team bestaat uit een aantal vaste, deskundige (kantoor)medewerkers en daarnaast uit een groep enthousiaste gidsen en instructeurs.

Kwaliteit, vernieuwing, creativiteit, outdoor, samenwerking, activiteit en gezelligheid zijn enkele van onze uitgangspunten.

Programma's

Wij bieden dus activiteiten aan in diverse (binnen)steden waarbij samenwerking, gezelligheid en de nieuwste (mobiele) technieken voorop staan. De meeste programma's duren ongeveer 3 tot 3,5 uur en worden aangevangen en/of afgesloten onder het genot van een lekker drankje in een café of restaurant. Met veel plezier breiden wij uw programma uit, bijvoorbeeld met een lekker diner na afloop! Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Steden

Wij organiseren activiteiten in: Drenthe, Friesland, Gelderland, Groningen, Overijssel, Limburg, Noord Brabant, Noord Holland, Utrecht, Zeeland en Zuid Holland.

Onze kantoren zijn gevestigd in Arnhem en Utrecht. Met een gerust hart kunt u uw (groeps)uitje aan onze deskundige medewerkers uitbesteden. Zij zullen er (samen met u natuurlijk) een onvergetelijke dag van maken!