Winters bedrijfsuitje op de Veluwe

Bij dit winterspektakel is inbegrepen:

  • Ontvangst met erwtensoeplunch met koffie en thee
  • Winter spektakel programma
  • Materiaalhuur
  • Begeleiding/wedstrijdelement
  • Filmvertoon op grootbeeld
  • DVD's van de groep in actie
  • Prijsuitreikingen
Prijs: € 56.00 p.p.
Minimaal 20 personen

Extra bij te boeken

  • Overnachting Finse Chalet vanaf € 44.00 p.p.
  • Diner vanaf € 18.50 p.p.
  • IJsbuffet vanaf € 4.00 p.p.
De prijs van dit winterspektakel is geldig tot 31 december 2017.

Winterfeest op de Veluwe

Tijdens de wintermaanden kunt u met uw collega'sgenieten van ons Winterspektakel. Een winterfeest geheel in winterse sferen, zo mag de Erwtensoep, Gluwein en deFriese Elfstedentochtniet ontbreken bij dit personeelsuitje.

Personeelsfeest in Winterse sferen

  Uw winterfeest begint met een erwtensoep lunch inclusief koffie en thee.

  Na de lunch wordt in de hal het startsignaal gegeven. U trekt skeelers (skischoenbinding, dus makkelijk), hand-, elleboog- en kniebeschermers aan, zet een helm op en het feest kan beginnen. Bij elk van de elf steden krijgt u een opdracht en na het vervullen van deze opdracht, krijgt u een stempel op uw persoonlijke stempelkaart. Opdrachten zoals fierljeppen, kaatsen, curling, handboogschieten en nog veel meer staan op het programma.

  Onze activiteiten zijn geschikt voor alle leeftijden, ervaringen en condities iedereen kan dus mee aan dit familie uitje.

  Om weer even op adem te komen is er een Berenburgpauze waarna u ons Skiparcour op gaat. Onderdelen als treinski, biatlon, boomstamzagen en nog veel meer staan garant voor veel plezier. Onderweg is er een Gluhweinpauze zodat iedereen gesterkt het parcours af kan ronden. Maar let op...ook hiervan worden filmopnames gemaakt! De beide films worden uiteindelijk na het eten op grootbeeld vertoond.

Veelzijdige evenementen locatie

Al sinds 1995 is Polysport gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsuitjes, familie-uitjes, teambuilding en themafeesten. Onze unieke groepsaccommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen.

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets, 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) én ongedwongen en vriendelijk personeel. Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag uw favoriete programma samen!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • 3-Persoonskamers
 • Babybedjes

Veluweuitje.nl

Activiteitenpark op de Veluwe

Al sinds 1995 is VeluweUitje.nl gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsuitjes, activiteitenprogramma's, themafeesten, bedrijfsfeesten voor een actief, sportief maar vooral ook heel gezellig dagje uit met collega's en relaties. Onze unieke accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen. Onlangs is de accommodatie uitgebreid met Finse chalets zodat u ook kunt blijven overnachten.

Faciliteiten

VeluweUitje.nl is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden.

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) en ongedwongen en vriendelijk personeel.

Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, een avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag samen met u uw favoriete programma samen!

Daarnaast beschikken wij over een professioneel cateringbedrijf. Van een salade tot compleet verzorgde buffetten. Ook op culinair gebied zijn de mogelijkheden bij de catering eindeloos.

Overnachten

Op 60 meter van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken.

De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Horeca

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant ongecompliceerd eten, bereid met top ingrediënten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan!
U kunt bij ons terecht voor heerlijke a la carte gerechten en diverse seizoensgerechten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.