Utrechts Vrijgezellenfeest met cocktails shaken en paaldansen!

Utrechts Vrijgezellenfeest met cocktails shaken en paaldansen!

Dansen, gezelligheid, interessante informatie en verrukkelijke cocktails vormen samen de perfecte mix voor een geslaagd vrijgezellenfeest.

Shake it groepsuitje: Cocktailworkshop

In twee uur tijd stomen wij uw gasten klaar om de perfecte cocktail te maken! U leert verschillende traditionele maar ook hippe cocktails te shaken om ze natuurlijk daarna gezellig samen op te drinken. Shaken, stirren, blenden of strainen? Mojito, Mai-Tai, jellyfish of Cosmopolitan? Al deze zaken blijven niet onaangeroerd bij deze cocktailworkshop.

Prijs per persoon: €32,50
Duur van de activiteit: 2.0 minuten
Minimaal aantal personen: 9

De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Vriendinnen uitje met workshop paaldansen

  De workshop paaldansen gaat als volgt in zijn werk, we beginnen met een warming up waarbij we de spieren lekker los maken. Daarna gaan we op een leuke en ontspannen manier aan het paaldansen beginnen. Iedere oefening wordt door de instructrice voorgedaan en uitgelegd, daarna mag je het zelf proberen. We behandelen verschillende draaien om de paal en uiteindelijk krijgt iedereen de kans om, met hulp uiteraard, op zijn kop in de paal te hangen!!! Vervolgens geeft de instructrice een demonstratie-optreden. Ideaal vriendinnenuitje.

  Er zijn inloop workshops paaldansen. Deze workshop wordt iedere maand op zaterdag morgen gegeven op 1 van onze locaties in Utrecht, Tilburg, Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. De groep is uiteindelijk nooit groter als 12 personen.

  Is de groep tussen de 3 en de 15 personen? Dan is dit vriendinnenuitje te boeken voor € 315,- totaal.

  Prijs per persoon: €21,00
  Duur van de activiteit: 2.0 uur
  Minimaal aantal personen: 15

  De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Onze partner

Specialist in kleine groepen

Smallevents is de specialist in het organiseren van de leukste uitstapjes voor kleine groepen in Utrecht. Een leuk dagje uit of goed geregeld avondje op stap is nu dus ook voor een vriendengroepje, kleine familie of afdeling mogelijk. Omdat de activiteiten vaak los te boeken zijn kunt u uw ideale dagje of avondje uit zelf samenstellen!

Stel zelf uw eigen uitje samen

U bent helemaal vrij om uw eigen ideale dagje of avondje uit samen te stellen. De activiteiten zijn allen losse onderdelen en dus los te boeken maar ook alle combinaties zijn mogelijk. Alle activiteiten hebben hun eigen betalingsvoorwaarden en worden apart van elkaar afgerekend. U dient zelf uw planning in de gaten te houden als de activiteiten op verschillende locaties worden gehouden. Dit krijgt u na de boeking allemaal duidelijk op papier.

Utrecht

Utrecht, het kloppende hart van Nederland. Een stad met een unieke dynamiek. Klein genoeg om wandelend de middeleeuwse binnenstad te ontdekken. Groot genoeg om dagenlang te genieten van festivals van wereldformaat, moderne architectuur, trendy winkels en verrassende musea.

Utrecht is rijk aan cultuur en historie. Utrecht bruist van het leven. 65.000 studenten. Een volle culturele agenda. Gezellige terrassen. Gastvrije restaurants. Dát is Utrecht.

Beleef een dagje, avondje of weekendje Utrecht met de fiets, de boot, een stadsspel of met verschillende rondleidingen. Ontdek ook de leuke restaurants waar vele activiteiten en workshops gehouden kunnen worden.

Omgeving

Geniet van de natuur en rust in een van de vele parken en tuinen die Utrecht rijk is. Ontdek ze op eigen houtje, met behulp van wandelroutes of tijdens verschillende evenementen.
De parken, tuinen en andere natuurgebieden in Utrecht zijn oases van rust en groen in onze stad. U kunt er heerlijk tot rust komen, of er juist op zoek gaan naar andere vormen van ontspanning. Zo kunt u bijvoorbeeld in de Oude Hortus en het Rosarium genieten van prachtige planten en bloemen. In Park Lepelenburg worden ’s zomers regelmatig evenementen georganiseerd.