Vrijgezellenuitje in Den Bosch - Speel Stads Monopoly

Dit vrijgezellenuitje in Den Bosch is inclusief:

 • Begeleiding en instructie
 • Gebruik van materialen (bord met kaart achterop en mobiele telefoons)
 • Informatieboekje
 • 3 drankjes per persoon
 • Prijsje voor het winnende team
 • Prijzen zijn exclusief BTW en € 15 reserveringskosten:
  € 42,00 p.p. bij 8 t/m 14 personen
  € 39,50 p.p. bij 15 t/m 19 personen
  € 34,50 p.p. bij 20 t/m 50 personen

  De prijs van dit vrijgezellenuitje in Den Bosch is geldig tot en met 31 december 2017.
  De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

  Vrijgezellenuitje in Den Bosch - Speel Stads Monopoly

   Wilt u met de vrijgezel nog even flink geld verdienen? Speel dan het bekende, populaire monopolyspel als groepsuitje in Den Bosch en geniet tegelijkertijd van het boeiende stadsdecor waarin u speelt! Zoek de leukste straten, steegjes, pleinen, kerken, musea, theaters en bioscopen en verdien hier uw geld mee.

  Speel het Monopolyspel in het echt

  Het spel wordt in groepjes gespeeld. Elk groepje krijgt een Monopoly bord met achterop een kaart van het centrum van de stad en een mobiele telefoon. Ook krijgen ze een informatieboekje mee met daarin achtergrondinformatie over de te bezoeken plekken.

  Het is de bedoeling dat er zoveel mogelijk plekken worden aangedaan waarvan u uiteindelijk een ‘straat’ probeert te verkrijgen. Na een uur worden onder het genot van een drankje de overgebleven straten geveild en kan onderling gehandeld worden.

  De 2e ronde

  In de 2e ronde krijgt u de gelegenheid om extra geld te verdienen door middel van kansopdrachten en bezoekt u zoveel mogelijk plekken waar u nog niet bent geweest. Is uw groepje de andere groepjes hierbij te slim af?

  Na de 2e ronde wordt duidelijk welk groepje het rijkst is en het spel heeft gewonnen.

  Duur: ca. 3 uur

  Onze partner

  Wie zijn wij?

  Dit bedrijf organiseert al meer dan 20 jaar succesvolle bedrijfsuitjes, personeelsdagen, familie uitstapjes, teambuilding activiteiten en vrij gezellige feestjes voor groepen in de leukste steden van Nederland (en zelfs ook in een aantal steden in het buitenland)!

  Uitgangspunten

  Het team bestaat uit een aantal vaste, deskundige (kantoor)medewerkers en daarnaast uit een groep enthousiaste gidsen en instructeurs.

  Kwaliteit, vernieuwing, creativiteit, outdoor, samenwerking, activiteit en gezelligheid zijn enkele van onze uitgangspunten.

  Programma's

  Wij bieden dus activiteiten aan in diverse (binnen)steden waarbij samenwerking, gezelligheid en de nieuwste (mobiele) technieken voorop staan. De meeste programma's duren ongeveer 3 tot 3,5 uur en worden aangevangen en/of afgesloten onder het genot van een lekker drankje in een café of restaurant. Met veel plezier breiden wij uw programma uit, bijvoorbeeld met een lekker diner na afloop! Informeer gerust naar de mogelijkheden.

  Steden

  Wij organiseren activiteiten in: Drenthe, Friesland, Gelderland, Groningen, Overijssel, Limburg, Noord Brabant, Noord Holland, Utrecht, Zeeland en Zuid Holland.

  Onze kantoren zijn gevestigd in Arnhem en Utrecht. Met een gerust hart kunt u uw (groeps)uitje aan onze deskundige medewerkers uitbesteden. Zij zullen er (samen met u natuurlijk) een onvergetelijke dag van maken!