Special op Texel - Bedrijfsuitje op de Wadden

Bij deze Texelse special is inbegrepen:

 • Overtocht TESO
 • Tandems
 • Bezoek aan schipbreuk- en juttersmuseum Flora
 • Picknick in het bos: Pistoletje gezond, diverse broodjes met verschillende soorten beleg, krentebrood, fruit, koffie, thee en melk
 • Wie is de Mol? Spelprogramma met onderweg een drankje en een snoepje.
 • BBQ bij strandpaviljoen
 • Terugreis met TESO
 • Organisatiekosten
 • Begeleiding
 • Prijs: € 109,50 p.p. inclusief BTW bij 50 personen
  Bij 15 personen is de prijs € 144,50 inclusief BTW.
  Bij 25 personen is de prijs € 124,50 inclusief BTW.
  Bij 35 personen is de prijs € 117,50 inclusief BTW.

  Vertrek Den Helder: 10.30 uur
  Aankomst Den Helder: 20.20 uur

  Dit arrangement op Texel is een van de vele varianten die samen te stellen zijn. Informeer naar de verschillende mogelijkheden.

  De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2017.

  Combineer teambuilding, cultuur, natuur, avontuur, spanning en heerlijk eten!

  In dit arrangement komt alles aan bod. In het eerste, echte en grootste strandjuttersmuseum ter wereld vertellen de echte jutters over hun belevenissen en zwerftochten op het strand. In het bos staat een heerlijke picknick voor u klaar. Daar start Wie is de Mol. Dit is lastig, u moet samenwerken maar ondertussen kunt u niemand vertrouwen! Aan het einde van de dag is er natuurlijk een prijsuitreiking en geniet u van een bbq bij een strandpaviljoen.

  Schipbreuk-en juttersmuseum Flora

   In het grootste juttersmuseum ter wereld komt de bezoeker ogen tekort. Gejutte spullen uit een periode van zo’n 70 jaar zijn hier bij elkaar gebracht. Ieder voorwerp heeft zijn eigen verhaal. Dat wordt smakelijk verteld door een echte jutter. Stoere mannen die tijdens stormen het strand afschuimen, op zoek naar interessante spullen. In een andere zaal is een boeiende expositie ingericht over strandingen op Texel in de 20e eeuw.

  Wie is de Mol?

   Sjon de Mol wil Texel opkopen voor een nieuwe Real Life Soap met de Texelaars in de hoofdrol. Die starten onmiddellijk een actie om dat te voorkomen, maar hebben daarbij uw hulp nodig. Er moeten verschillende opdrachten worden uitgevoerd om de plannen van Sjon de Mol te dwarsbomen. Maar ...Er is een geheime mol in de groep actief. Die probeert de opdrachten te saboteren, zodat de protestactie van de Texelaars mislukt. Niemand kent zijn identiteit. Wie is de mol? Wie is er nog te vertrouwen en wie krijgt het vertrouwen van de groep? Zijn de gemaakte keuzes juist? De achterdocht en argwaan worden steeds groter. Bij de prijsuitreiking wordt alles duidelijk: dan is de mol ontmaskerd of heeft die zijn taak volbracht en wordt Texel het decor van een Real Life Soap!

  Mogelijkheden

  De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • parkeren

  Onze partner

  Algemeen

  Het evenementenbureau op Texel voor het geslaagde uitje! Wij hebben alle kennis in huis om voor iedereen een leuk uitje te verzorgen. Voor groepen vanaf minimaal 15 personen.

  Faciliteiten

  Bijna niks is onmogelijk!

  Ligging

  Ons kantoor is gelegen op de haven van Oudeschild. Maar de uitjes kunnen overal op Texel zijn

  Omgeving

  De uitjes op Texel kunnen zijn: op het strand, in het bos, in het dorp, noem maar op. Ze noemen Texel niet voor niets Nederland in het klein.