High tea aan zee – Samen genieten van lekkere hapjes en thee!

Bij deze high tea in Scheveningen is inbegrepen:

  • Diverse belegde minisandwiches
  • Minisaucijsjes
  • Wrapjes
  • Cake
  • Bonbons
  • Brownies
  • Petitfours
  • Onbeperkt thee

Uitbreiding en Boeken

Prijs: € 25 p.p. inclusief BTW.
Minimum aantal: 4 personen. 

Tip
Het arrangement kan eventueel ook nog uitgebreid worden met een leuke workshop of entertainment (vanaf 10 personen). Vraag naar de mogelijkheden.

De prijs van deze High tea in Scheveningen is geldig van 15 maart tot en met 26 oktober 2017.


De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

High Tea aan het Scheveningse strand

  Een high tea is een heerlijke manier om met vriendinnen, vrienden of collega’s culinair te genieten maar ook om gezellig even bij te kletsen onder het genot van thee en lekkere hapjes. Een betaalbaar uitstapje op een heerlijke strandlocatie in Scheveningen.

Smakelijk relaxen en genieten

  Dit strandpaviljoen is een begrip in Scheveningen, het staat namelijk al decennia aan de boulevard van Scheveningen. De legende wil dat er op Scheveningen vroeger een man was die gedoemd was om voor altijd in de golven te leven. Een meisje met de naam Mooi werd elke dag uit vissen gestuurd. Zij moest eerst niets hebben van de Waterreus, maar uiteindelijk werden ze toch verliefd. De Waterreus dreef enorme hoeveelheden vis in haar netten, tot jaloezie van haar dorpsgenoten. In ons strandrestaurant in Scheveningen proef je de sfeer van deze legende. En al net zo verse ingrediënten van onze heerlijke gerechten! De ideale locatie voor uw feest, familieuitje, lunch of diner.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant

Onze partner

Algemeen

Dit strandrestaurant staat al decennia aan de boulevard van Scheveningen.

Faciliteiten

Wij bieden een scala aan activiteiten en mogelijkheden, zoals zandsculpturen maken, kitevliegeren, beachvolleyballen, salsadansen, cocktails shaken, fietsen en beachgames. Ook hebben wij diverse lunch- en BBQ buffetten, welkomstdrankjes, verschillende entertainmentmogelijkheden etc. U ziet, wij kunnen uw dag van A tot Z verzorgen!

Ligging

Dit strandrestaurant ligt op het strand aan de boulevard richting de haven.

Omgeving

Scheveningen is de populairste badplaats van Nederland. Natuurlijk is er het brede strand en de gezellige boulevard maar de badplaats heeft ook een keur aan atracties en musea. Bijvoorbeeld het casino, het circustheater, een megabioscoop, de gerenoveerde pier en een overdekt winkelcentrum.