Vrijgezellenuitje met paaldansen, cocktail workshop en lunch

Van lunch, naar cocktails shaken en eindigen met paaldansen workshop of andersom

Een onvergetelijke dag voor u en uw vriendinnen tijdens dit vrijgezellenuitje. Het start of eindigt met een gezellig lunch maar laat de bruid niet te lang stilzitten. Er moeten cocktails gemaakt worden en een workshop paaldansen staat op het programma!

De bruid zal extra aandacht krijgen maar het is voor iedereen een plezier gegarandeerd vrijgezellenuitje.

Shake it groepsuitje: Cocktailworkshop

In twee uur tijd stomen wij uw gasten klaar om de perfecte cocktail te maken! U leert verschillende traditionele maar ook hippe cocktails te shaken om ze natuurlijk daarna gezellig samen op te drinken. Shaken, stirren, blenden of strainen? Mojito, Mai-Tai, jellyfish of Cosmopolitan? Al deze zaken blijven niet onaangeroerd bij deze cocktailworkshop.

Prijs per persoon: €32,50
Duur van de activiteit: 2.0 minuten
Minimaal aantal personen: 9

De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Vriendinnen uitje met workshop paaldansen

  De workshop paaldansen gaat als volgt in zijn werk, we beginnen met een warming up waarbij we de spieren lekker los maken. Daarna gaan we op een leuke en ontspannen manier aan het paaldansen beginnen. Iedere oefening wordt door de instructrice voorgedaan en uitgelegd, daarna mag je het zelf proberen. We behandelen verschillende draaien om de paal en uiteindelijk krijgt iedereen de kans om, met hulp uiteraard, op zijn kop in de paal te hangen!!! Vervolgens geeft de instructrice een demonstratie-optreden. Ideaal vriendinnenuitje.

  Er zijn inloop workshops paaldansen. Deze workshop wordt iedere maand op zaterdag morgen gegeven op 1 van onze locaties in Utrecht, Tilburg, Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. De groep is uiteindelijk nooit groter als 12 personen.

  Is de groep tussen de 3 en de 15 personen? Dan is dit vriendinnenuitje te boeken voor € 315,- totaal.

  Prijs per persoon: €21,00
  Duur van de activiteit: 2.0 uur
  Minimaal aantal personen: 15

  De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Lunchen op het Westelijk Handelsterrein in Rotterdam

Lunchsuggestie 1: € 10,30 2 luxe belegde broodjes

Lunchsuggestie 2: € 10,30 1 luxe belegd broodje en 1 broodje met de Rotterdamse kroket

Lunchsuggestie 3: € 10,30 1 luxe belegd broodje, 1 clubsandwich punt met gerookte kip

Lunchsuggestie 4: € 13,75 2 luxe belegde broodjes en een kom soep van de chef

Lunchsuggestie 5: € 16,05 Luxe belegd broodje en 3 stokjes kipsaté met brood en kroepoek

Prijs per persoon: €10,30
Duur van de activiteit: 1.5 uur
Minimaal aantal personen: 1

De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Onze partner

Specialist in kleine groepen

Smallevents is de specialist in het organiseren van de leukste uitstapjes voor kleine groepen in heel Nederland. Een leuk dagje uit of goed geregeld avondje op stap is nu dus ook voor een vriendengroepje, kleine familie of afdeling mogelijk. Omdat de activiteiten vaak los te boeken zijn kunt u uw ideale dagje of avondje uit zelf samenstellen!

Stel zelf uw eigen uitje samen

U bent helemaal vrij om uw eigen ideale dagje of avondje uit samen te stellen. De activiteiten zijn allen losse onderdelen en dus los te boeken maar ook alle combinaties zijn mogelijk. Alle activiteiten hebben hun eigen betalingsvoorwaarden en worden apart van elkaar afgerekend. U dient zelf uw planning in de gaten te houden als de activiteiten op verschillende locaties worden gehouden. Dit krijgt u na de boeking allemaal duidelijk op papier.

Rotterdam

Rotterdam, World Port World City, is een stad die u zelf moet ervaren. Een jonge, dynamische wereldstad met een onstuimig kloppend hart. Een stad die zichzelf in hoog tempo blijft vernieuwen. Bij elk bezoek is de toch al imposante skyline weer uitgebreid en word u verrast door een nieuw cultureel of sportief evenement. Dat maakt Rotterdam tot een stad die u steeds opnieuw kunt ontdekken.

Beleef een dagje, avondje of weekendje Rotterdam met de fiets, de boot, een stadsspel of met verschillende rondleidingen. Ontdek ook de leuke restaurants waar vele activiteiten en workshops gehouden kunnen worden.

Omgeving

Rotterdam is centraal gelegen in de provincie Zuid-Holland, een gebied met veel water, groen en een uitgestrekte kustlijn. Op korte afstand vindt u een divers aanbod van bijzondere steden, pittoreske dorpjes en bezienswaardigheden. Naast oude vestingsteden met een rijke historie vindt u er moderne steden vol vernieuwende architectuur, cultuur, horeca- en recreatie-gelegenheden. Combineer u bezoek aan Rotterdam met één van de vele highlights in de regio.