Voor uw hele bedrijf ligt er een botter klaar
Beleef een zeildag op de prachtige botter BU113
Borrelen op een botter met het hele bedrijf
Relaxen met familie en vrienden met een zeildag op het IJsselmeer
Hard meewerken aan boord van een botter

Avond zeiltocht over de Zuiderzee - Personeelsfeest op het water

Zeilen op een botter is een feest voor iedereen. Een bijzondere ervaring voor jong en oud. Voor een fantastisch personeelsfeest op het water kunt u een zeiltocht in de avond maken, genieten van de zonsondergang, borrelen en feesten aan boord van authentieke botters.

Dit personeelsfeest is inclusief

  • Huur schip
  • Barbecue of warm en koud buffet
  • Onbeperkt consumpties
  • Servicekosten
  • Schippersborrel

Prijs: vanaf € 99,95 p.p. excl. BTW (all-in).

Start arrangement: 17.30 uur
Einde arrangement: 23.00 uur
Minimum aantal personen voor dit arrangement 12.

De prijs van dit personeelsfeest is geldig tot en met 31 december 2024.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Restaurant
Parkeren

Avond zeiltocht over de Zuiderzee - Personeelsfeest op het water

Zeilen op een botter is een belevenis voor iedereen. Een bijzondere ervaring voor jong en oud. Daarom zijn dag en avond tochten met een botter bij uitstek geschikt als origineel personeelsfeest. Het is zeer de moeite waard als een actieve personeelsavond.

Mooie belevenis

De beleving van de gasten bestaat onder andere uit: een historisch verhaal over de visserijtechnieken en Spakenburg. Deze begint met een inleiding in ons Schippershuys, waar u een schat aan informatie aantreft betreffende botters, vissen op de Zuiderzee en het leven in Spakenburg in het algemeen. Tijdens het varen (zeilen) kunt u met al uw vragen terecht bij de schippers.

Het programma

17.30 uur: Ontvangst in met een Welkomstborrel.
17.45 uur: Afvaart. De Zeilen worden gehesen en de tocht over de voormalige Zuiderzee kan beginnen.
18.00 uur: Schippersborrel met borrelhapjes
20.45 uur: Aankomst in de haven van Spakenburg. Tijdens het varen worden de gasten natuurlijk goed verzorgt met de nodige consumpties.
21.00 uur: Aanvang warm en koud buffet
23.00 uur: Einde arrangement.

Zeilenopeenbotter.nl

Hijs de zeilen

Vissen, zeilen, aanpakken, dat was het leven van een Spakenburger visserman. Met zijn botter bedwong hij de ruige Zuiderzee. Een week van huis om terug te komen met o.a haring en paling. Gelukkig is het allemaal niet zo erg meer, maar het hijsen van de zeilen, het bedienen van de zwaarden en de helmstok vasthouden is samen met de schipper nog steeds een must.

Zeilenopeenbotter.nl

Een dag deze nostalgie beleven kan nog op deze varende monumenten van meer dan 100 jaar oud. Met verschillende mogelijkheden van haring happen tot visroken. Bij slecht weer kunnen we altijd terecht in ons oergezellige schippershuys of in ons museumcafé De Korporaal, waar de nostalgie van vroeger herleeft.

U kunt terecht voor teambuildingsdagen, bedrijfsuitjes, bedrijfsfeesten op het water en relatiedagen of andere thema's om met collega's, uw bedrijf of relaties een fantastische dag op het water te beleven.

Botters

Van de 55 botters die er momenteel nog zijn hebben wij er 5 in ons bezit, daarnaast bezitten wij een Wieringer Aak. Er liggen in Spakenburg momenteel nog 30 schepen in de museum haven.

De authentieke schepen zijn zorgvuldig gerestaureerd en varen met schipper en knecht voor ieder die dat wil.

De botters waarvan er vroeger meer dan 200 waren in Spakenburg, zijn stuk voor stuk historische monumenten met een eigen verhaal. De wieringeraak WR54 is een speciaal verhaal. Dit schip heeft vele jaren op Wieringen gevist en is geheel authentiek.

Vertrekhaven

U gaat aan boord in de schitterende haven van Spakenburg. Op elke botter kunnen maximaal 12 gasten mee naast de bemanning. U vaart uit de haven en afhankelijk van de tijd en het programma varen we de Zuiderzee op.

Omgeving

Utrecht

In de provincie Utrecht kunt u heerlijk genieten van leuke dagjes uit en weekendjes weg! In ons uitgebreide aanbod voor groepen vindt u stadsspellen, workshops, themafeesten en actieve avondprogramma's maar ook met z'n tweetjes of voor het hele gezin hebben we een uitgebreid aanbod in Utrecht.

Spakenburg

Spakenburg is een dorp in de provincie Utrecht. Het staat bekend om zijn levendige traditie van klederdracht. In het dorp kun je nog steeds mensen zien die de traditionele kleding dragen, vooral op speciale gelegenheden. Daarnaast staat bekend om zijn traditionele vismarkt en weekmarkten. Spakenburg heeft een actieve bottervloot. Botter is een traditioneel vissersschip, en je kunt vaak deze oude schepen in de haven bewonderen. Er worden ook rondvaarten op de botter aangeboden. Het Museum Spakenburg biedt inzicht in de geschiedenis en cultuur van het dorp.

Feest.nl maakt gebruik van cookies
Feest.nl is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Feest.nl